Moderne lokaler i hjertet af Nordhavn med gårdidyl og professionel lyd- og lysanlæg

Kapacitet 170 spisende gæster

Kargo er en moderne og trendy location til afholdelse af fester og selskaber. Det store indendørs lokale gør det muligt at afholde de helt store selskaber, hvor den tilhørende udendørs gårdhave giver yderligere muligheder for forskellige former for underholdning herunder diverse spil eller fest og ballade ved musikanlægget og scenen - alt efter hvad der passer til netop jeres arrangement. Her er personalet ved Kargo klar til at tilpasse gårdhaven samt det indendørs lokale efter jeres ønsker og behov. Kargo tilbyder mange forskelligartede muligheder, hvor det næsten kun er fantasien som sætter begrænsninger for mulighederne.
Lokalet og gårdhaven danner nogle rustikke og moderne rammer, som gør det muligt for jer som arrangør at sætte jeres personlige præg på stilen og indretningen af lokalet samt oppyntningen i gårdhaven.
Kargos erfaring spænder bredt indenfor afholdelse af store selskaber, idet det er muligt at afholde alt fra bryllup, konfirmation, store fødselsdage, julefrokost samt andre festlige begivenheder. Derved er I i trygge hænder når I afholder et arrangement hos Kargo, hvor det især er deres tilpasningsevne med er nøgleordet, idet Kargo gør det muligt at tilpasse rammerne efter netop jeres behov og ønsker. Denne personlige tilgang udføres ved, at Kargo sammen med jer indgår et samarbejde for at aftale og planlægge hvordan netop jeres arrangement skal udføres.

Kargo tilbyder yderligere valgmuligheder, hvor rammerne kan lejes med og uden bar. Dette giver mulighed for at jeres gæster kan medbringe egne drikkevarer, hvis det er denne løsning I ønsker. Derudover vil det også være muligt at medbringe egne madvarer, hvis denne løsning er efter jeres behov.
Ved lejning af bar er det også muligt at vælge mellem forskellige pakkeløsninger i forhold til betaling af drikkevarer, idet det er muligt at købe:
- Fri bar - herunder forskellige pakker
- Kredit betaling, hvor der er fri bar indtil et aftalt beløb, hvorefter der er egenbetaling
- Egen betaling
Generelt er mulighederne mange, og derfor er personalet hos Kargo tilpasningsorienterede så jeres arrangement kan blive lige som I ønsker.

Hos Kargo findes der mulighed for at afholde arrangementer, hvor der også serveres mad, idet lokationen også indeholder et professionelt produktionskøkken med køkken- og serveringspersonale, som står klar til at servere smagsfyldt mad til jeres arrangement. Kargo har fastlagt en menu med forskellige valgmuligheder, så I kan sammensætte den menu I ønsker. Dog er det også muligt at tilpasse menuerne yderligere, så maden passer til jeres behov.
Generelt tager køkkenet udgangspunkt i årstiderne for at sammensætte en menu med råvarer, der er i sæson. Yderligere er der fokus på økologi, hvor omtrent alle råvarer kommer fra økologiske producenter. Dermed sikres en gastronomisk oplevelse i særklasse med de gode råvarer og omhyggelig tilberedning for øje.


Lokaler


Prispakker

Lokaleleje - Kargo står for drikkevarer
8 timer
DKK 9500
inkl. moms
Lokaleleje - medbring egne drikkevarer
8 timer
DKK 42000
inkl. moms
3 retters menu
8 timer
DKK 479
pr. kuvert
inkl. moms
2 retters menu
8 timer
DKK 410
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost
Fra DKK 1250
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Gårdhave
Udendørs bar
Udendørs lounge-område

Spil & underholdning

Bordtennis

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Fladskærme
Flipover
Hybrid mødeudstyr
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Printer
Projektor
Scene
Whiteboard
Wifi

Handicapvenligt

God adgang certificeret

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Svanemøllehavn Nord 450 meter

Transport & parkering

Bus: rute 164 190 meter
Metro: Orientkaj 750 meter
Tog: Nordhavn 1,7 km

Overnatning

Comwell Copenhagen 650 meter

Lokation

Skudehavnsvej 13, 2150 Nordhavn

Tags


Vilkår og betingelser

Afbestillingspolitik:
Ved afbestilling 30 kalenderdage før eventets afholdes returneres der det
fulde beløb. Sker aflysningen efter dette opkræves 50% af den samlede
leje til dækning af omkostninger.
Disse betingelser gælder uanset omstændighederne.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris