Private dining til enhver anledning

Kapacitet 28 spisende gæster

Konceptet hos Kargo Apartment er simpel: nyd restauranten for jer selv. Ved booking af restauranten kan I altså nyde hele restauranten for jer selv uden forstyrrelser fra andre gæster. Kokken og tjeneren står klar til udelukkende at servicere jer, hvilket sikrer at jeres arrangement bliver ideel. Yderligere vil bartenderen også stå til jeres rådighed til at skænke drikkevarer under hele arrangementet. Ved afholdelse af et arrangement hos Kargo Apartment bliver I altså ikke forstyrret og skal ikke stresse over at blive færdig med den gode mad og vin, idet I har stedet helt for jer selv.
Restauranten kan rumme 24 spisende gæster, hvorefter det vil være muligt at invitere 16 yderligere gæster til vin og drinks. Derved er rammerne ideelle til afholdelse af mindre arrangementer. Dog spænder mulighederne bredt, idet restauranten kan benyttes til fødselsdage, bryllup, konfirmation eller hvis I blot har lyst til at samle en gruppe venner eller familie. Herved er denne private dining løsning attraktiv og unik, hvor rammerne sætter stemningen for en vellykket aften.

Hos Kargo Apartment er kvalitet et gennemgående tema. Dette ses gennem de nøje udvalgte vine, alkoholfrie muligheder, indretning og udtryk i restauranten samt menuen. Her ønsker personalet ikke at gå på kompromis og vægter derfor at tilbyde en oplevelse på øverste hylde gennem opfyldelse af alle jeres parametre efter bedste evne. Bartenderen trækker på stor erfaring og servicerer jer med de bedste drikkevarer muligt, hvor de enkelte varianter er valgt med omhu og cocktails er lavet efter bedste forudsætninger. Kokken sørger for en unik gastronomisk oplevelse, hvor menuen er omhyggelig sammensat ud fra lokale råvarer. Yderligere er menuen sæsonbaseret og skifter derved ud fra hvilke friske råvarer, der er i sæson. Denne tilgang er med til at sikre den bedste kulinariske oplevelse, idet anretningerne er baseret på råvarer i sæson, og derved sikres at råvarerne benyttes netop i det tidsrum, hvor de giver den bedste smagsoplevelse.
Menuen tager udgangspunkt i det bedste fra de forskellige europæiske køkkener, hvilket også er medvirkende til at gøre maden unik. Men selvom kokken har fastlagt en sæsonpræget menu, står personalet klar til sammensætte menuen efter netop jeres ønsker og behov. Dette ses også i lyset af, at kokken udelukkende laver mad til jer, og derfor er det muligt at imødekomme alle jeres præferencer samt diverse allergener. Tilpasningen sker idet det er muligt at indgå i dialog med kokken, så i sammen kan sammensætte en specifik menu til netop jeres arrangement.

Opsummeret er Kargo Apartment en unik og attraktiv mulighed for jer som ikke ønsker at blive forstyrret eller afbrudt, men blot ønsker at nyde hinandens selskab, imens I bliver personligt serviceret med delikate drikkevarer og serveringer. Det vigtigste for personalet er nemlig at sikre jer den bedste mulige oplevelse.


Lokaler


Prispakker

Frokost
Min. 10 gæster
5 timer
DKK 295
pr. kuvert
inkl. moms
Aften
Min. 10 gæster
6 timer
DKK 430
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Børnevenligt

Børnemenuer

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Metro: Fasanvej Station 550 meter
Bus: Frederiksberg Bredegade rute 9A, 31 & 72 190 meter

Lokation

Smallegade 39, 2000 Frederiksberg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris