Charmerende og fleksibelt selskabslokale med unikt lysindfald på Østerbro

Kapacitet 80 spisende gæster

Madværk København Ø er beliggende på Østerbro med en unik placering ved Svanemøllen. Stedets placering på Østerbro er ideel til afholdelse af festlige arrangementer, eftersom der er gode transportmuligheder lige i nærhedenheden. Uanset om jeres gæster transporterer sig med tog, metro, bus eller bil er der gode muligheder, og dermed er det bekvems for alle gæster ligegyldigt om de kommer fra Københavnsområdet eller langvejs fra. Østerbro udgør en attraktiv bydel af København med mange butikker, restauranter, caféer, som danner basis for et livligt bymiljø med sjæl og charme fra de mange gamle bygninger. Herved er I sikret, at lokationen hos Madværk er omgivet af en god atmosfære og dermed dannes rammerne for en særpræget begivenhed.

Madværk på Østerbro rummer to charmerende lokaler i forlængelse af hinanden. Disse bookes som et samlet lokalet, hvilket giver alsidige afbenyttelsesmuligheder for udformning og indretning. Lokalerne er indrettet i en moderne, funktionel og charmerende stil. Begge rum er udstyret med store vinduer, der giver et unikt lysindfald og medvirker til at lokalerne fremstår store og lyse.
Lokale 1 er et unik og charmerende lokale, der danner rammerne for en hyggelig atmosfære. Lokalet er udstyret med trægulve som skaber en varm stemning, som kombineret med de lyse vægge og gode vinduespartier, der giver et godt naturligt lys, er med medvirkende til at skabe en imødekommende og hyggelig atmosfære, ideel til festlige begivenheder. Yderligere er råder lokalet over et veludstyret køkken med moderne faciliteter og en køkken-ø, som bevirker til at nem forberedelse og servering af mad og drikkevarer. Lokalets bar er ligeledes veludstyret og muliggør servering af lækre cocktails og diverse drikkevarer.
Lokale 2 er lokationen mindre lokale. Dette lokale udskiller sig fra det andet, idet dette lokale udtrykker en industriel og mere rå atmosfære, hvor lokalet er indrettet med store vinduespartier og rå betonvægge. Det enorme vinduesparti bringer det naturlige lys ind i rummet, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære samt mulighed for at nyde udsigten.
Eftersom lokalerne er placeret i forlængelse af hinanden bookes lokalerne som en samlet pakke, når I afholder jeres arrangement hos Madværk. Med dette er der dermed rig mulighed for at holde diverse større arrangementer, idet lokalerne tilsammen kan rumme op til 80 gæster. Herved dannes der grundlag for en bred vifte en begivenheder, idet lokalerne er fleksible og kan benyttes og udformes efter netop jeres behov og ønsker. Her vil det også være muligt at omdanne lokale 2 til et dynamisk aktivitets- og loungeområde, hvor der er plads til at spille bordtennis eller bordfodbold eller blot tage en hyggesnak i loungemøblerne.
I forbindelse med lokalerne tilbyder Madværk også i de varmere perioder at I kan benytte deres hyggelige gårdhave, hvor der kan serveres velkomstdrink eller hvor gæsterne kan tage et spil bordtennis eller bordfodbold ude i den friske luft.
Mulighederne er mange, og lokalerne er ideelle uanset om I ønsker at holde familiefødselsdag, konfirmation, barnedåb, en hyggelig aften for venner eller familie, julefrokost, bryllup eller noget helt andet. De fleksible lokaler åbner alle døre, og giver mulighed for at arrangere intime fester med 20 gæster samt de store sammenkomster med op til 80 gæster.

Hos Madværk er det ikke blot de skønne lokaler som stilles til rådighed, idet Marværk også præsenterer en unik gastronomisk oplevelse. Køkkenet går op i god kvalitet og der bliver kredset for hver en deltaje, som sikrer, at maden bidrager til en vellykket begivenheden. Køkkenpersonalet tilbereder alle serveringer fra bunden og har den gode smag og det gode håndværk i højsædet. De talentfulde kokke sammensætter menuen ud fra bedste evne. Her er de dog også fleksible og står klar til at komme med forslag og idéer til menuen, og kan i samarbejde med jer som arrangør tilrettelægge og skræddersy menuen efter jeres ønsker og behov.


Lokaler


Prispakker

5 timers arrangement - Lavsæson
Min. 30 gæster
5 timer
DKK 845
pr. kuvert
inkl. moms
5 timers arrangement - Højsæson
Min. 30 gæster
5 timer
DKK 945
pr. kuvert
inkl. moms
8 timers arrangement - Lavsæson
Min. 25 gæster
8 timer
DKK 1095
pr. kuvert
inkl. moms
8 timers arrangement - Højsæson
Min. 25 gæster
8 timer
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Firmafest
Min. 25 gæster
8 timer
DKK 1369
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost
Min. 25 gæster
8 timer
DKK 1494
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold
Bordtennis

Certificeringer og aftaler

Det Økologiske Spisemærke i bronze
Har overenskomst

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicaptoiletter

Udendørs omgivelser

Gårdhave
Terrassemiljø

Børnevenligt

Højstole

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Metro: Poul Henningsens Plads 400 meter
Bus: Nygårdsvej (Vennemindevej) - rute 12 350 meter
Tog: Svanemøllen Station 750 meter
Metro: Vibenshus Runddel Station 950 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Kildevældsparken 700 meter
Parken 1,2 km
Big Bio Nordhavn 1,9 km
Fælledparken 1,3 km
Svanemøllen strandpark 1,5 km

Overnatning

Charlottehaven 1,5 km
STAY Nordhavn 1,8 km
Comwell Copenhagen 2 km
Stay Seaport 2 km

Lokation

Masnedøgade 22, 2100 København Ø

Tags


Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser
Kunden bærer ansvaret for:
Kunden har ansvar for, at der ikke sker skader påbygning, lokalerne, service og inventar, herunder at der ikke i længere tidsrum ligger store mængder af væske på gulvene, under arrangementets afholdelse.

Ved mangler eller skader gives straks besked til Madværk på info@madvaerk.dk

Betalingsbetingelser
Reservation af lokale på dato for arrangementet træder først i kraft, når der er registreret indbetaling af aftalt depositum på 30% af arrangementets samlede pris.
Først herefter er aftalen fuldgyldig.

Skulle der opstå et ønske om afbestilling af lokalet, skal dette meddeles Madværk skriftligt og senest 6 måneder før aftalt dato for arrangementet.
Ved modtagelse af afbestilling med mindre end 6 måneders varsel, sker der ikke tilbagebetaling af depositum.

Indgås aftalen mindre end 6 måneder før arrangementets afholdelse sker der ikke tilbagebetaling af depositum.
Dette med henvisning til at Madværk derved mister en betydelig fortjeneste.

Betaling foregår på faktura og der opkræves et administrationsgebyr på faktura på 75kr.

Annuleringsbetingelser
Ønskes annullering senere end nævnte frister for vederlagsfri afbestilling (16 eller 12 uger før planlagt dato for arrangement) accepterer ordregiver, at hæfte for følgende procentuelle andel af den oprindelige ordre:
Mindre end 24 timer før start: 100%
1-30 dage før start: 50%
30 dage til 60 dage før start: 40%
60 dage til 180 dage før start: 30% (depositum)

Gennerelle betingelser
Endelig gæsteantal skal Madværk være informeret om senest 7 dage inden arrangementets start.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris