Charmerende og autentisk restaurant i en klassisk stil med et moderne twist

Kapacitet 50 spisende gæster

Hans Christian er et charmerende brasserie beliggende på Odensegade i Østerbro. Her byder personalet velkommen til en hyggelig og romantisk atmosfære med en stilren indretning og en moderne og kvalitetsbaseret menu. Beliggenheden på Østerbro er optimal til arrangementer, da der er fremragende transportforbindelser i nærheden. Uanset om jeres gæster ankommer med tog, metro, bus eller bil, er der nem adgang, hvilket gør det bekvemt for alle, uanset om de kommer lokalt fra København eller langvejsfra. Østerbro er en attraktiv bydel i København med et væld af butikker, restauranter og caféer, der danner basis for et livligt bymiljø med sjæl og charme fra de mange historiske bygninger. Dette sikrer, at omgivelserne omkring Hans Christian er præget af en behagelig atmosfære, der danner den perfekte ramme for en særlig begivenhed.
Hvis I ønsker at arrangere en privat begivenhed på Østerbro, så er Hans Christians lokaler det ideelle valg til at skabe en uforglemmelig begivenhed i en hyggelig og afslappet atmosfære. Her tilbyder personalet en enestående oplevelse til både større og mindre arrangementer.

Hos Restaurant Hans Christian finder I et charmerende og intimt spisested, der oser af hygge. Beliggende i rolige omgivelser, byder stedet på en varm atmosfære. Med fokus på en afslappet og imødekommende stemning er Restaurant Hans Christian det perfekte valg, idet stedet byder på en pragtfuld og velsmagende gastronomisk oplevelse. Hos Hans Christian er lokalerne præget af en klassisk og romantisk indretning, der bliver flettet sammen med et nyt og moderne udtryk. Den romantiske indretning med blomstret tapet på væggene, antikke snedkererede møbler og romantiske mønstre på sofaer og puder kombineres med et moderne twist gennem modernistiske serveringer, en smart og hyggelig atmosfære og med nyfortolkninger af klassiske retter.

Restauranten tilbyder tre forskellige lokaler, der alle er i forlængelse af hinanden. Lokalerne varierer en smule i størrelse, og kan rumme mellem 12-16 personer i hvert lokale. Hvert lokale har et særligt udtryk, hvilket frembringes gennem forskellige romantiske tapeter. Den røde tråd gennem lokalerne fremkommer ved den klassiske stil med det romantiske islæt.
Det er muligt at lukke af for hvert lokale, og dermed muliggøres afholdelse af intime arrangementer på få deltagere. Muligheden er dog også for at åbne op, hvor lokalerne kan kombineres efter jeres ønsker og behov. Derved kan restauranten også rumme de større selskaber med op til 50 gæster, hvor hele restauranten her tages i brug. Hans Christian's tilbyder også et hyggeligt terrasse-område, som kan benyttes i sommerhalvåret. Her er der plads til 40 gæster, hvor der vil kunne serveres velkomstdrink hvis vejret tillader det, eller det vil være muligt at trække sig ud i longe-møblerne i pauserne mellem måltiderne.

Lokationen tilbyder ikke blot lokaler med sjæl og charme, men også på en kulinarisk oplevelse i særklasse. Her er det muligt at vælge mellem social dining, der fremmer fællesskab omkring bordet, eller selskabsmenuen, der præsenterer et udvalg af lækre individuelle retter. Om I ønsker den ene eller anden serveringsløsning, er det fælles for dem begge, at maden er lavet fra bunden og med råvarer af højeste kvalitet. Køkkenet skifter menuen ofte, hvilket afspejler stedets filosofi vedrørende friske og sæsonbetonede råvarer. Derfor sammensættes menuerne efter årtidernes skiften, hvor det er de friske, gode råvarer som sætter dagsordenen for menusammensætningen. Derved er køkkenet fleksibelt og nytænkende, hvilket også genspejles i de færdige serveringer, som er en kombination af innovative og moderne anretninger samt nyfortolkninger på klassiske retter. Grundet denne fleksible tilgang, er køkkenet godt rustet til at opfylde et hvert ønske i forbindelse med forplejningen til jeres arrangement. Herved står kokkene klar til at opfylde jeres ønsker og krav for menuen, hvor de sammen med jer som arrangør kan skræddersy og tilpasse menu og drikkevarer, så det hele stemmer overens med jeres præferencer.

Udover den fleksible forplejning tilbyder Hans Christian også at skræddersy og tilpasse alt fra lokalernes indretning, oppyntning, bordopstillinger osv. til netop jeres behov. Hvad enten I arrangerer en fødselsdag, en barnedåb, en firmareception eller noget helt fjerde, står personalet klar til at skræddersy den ideelle løsning til jer og jeres selskab. Stedets fleksible og rummelige lokaler kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker. Foruden sammensætningen af forplejning, er hele teamet også parate til at assistere med at planlægge alt det praktiske ned til mindste detalje, så I kan læne jer trygt tilbage og nyde den særlige begivenhed i godt selvskab til fulde.


Lokaler


Prispakker

4-retters menu
Min. 8 gæster
DKK 245
pr. kuvert
inkl. moms
6-retters menu
Min. 8 gæster
DKK 325
pr. kuvert
inkl. moms
8-retters menu
Min. 8 gæster
DKK 415
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø
Udendørs lounge-område

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Trianglen St. (Østerbrogade) 150 meter
Metro: Trianglen Station 260 meter
TOg: Østerport Station 1,1 km
Parkeringshuset Rigshospitalet 1,1 km
Parkeringsanlæg: Marmorvej 1,2 km
Ringvej: O2 1,2 km

Aktiviteter & seværdigheder

Fælledparken 300 meter
Søerne 300 meter
Parken 700 meter
Kongens Have 1,7 km
Den Lille Havfrue 2 km
TorvehallerneKBH 2,2 km

Overnatning

Rye115 Hotel 350 meter
Hotel 9 Små Hjem 600 meter
Villa Canada 700 meter
Town house kartoffelrænkerne 1 km
Hotel Østerport 1,2 km

Lokation

Odensegade 12, 2100 København Ø

Tags


Vilkår og betingelser

Betalingsbetingelser
Betaling skal ske en uge før der, da der kræves tid til forberedelse og indkøb.

Betingelser for ændringer af booking
Ændring skal forekomme 48 timer før reservations.

Ændringer af reservationen, ankomsttidspunkt, specielle diæter, eller andre ønsker skal restauranten kontaktes hurtigst muligt.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris