Lyse og autentiske lokaler i hyggelige omgivelser få kilometer fra Silkeborg

Kapacitet 200 siddende gæster

Signesminde Kro er en charmerende og stemningsfuld kro, som ligger blot 6 km udenfor Silkeborg. Denne kro er det perfekte valg til jeres næste arrangement, hvis I søger en historisk og unik beliggenhed med velholdte og lyse lokaler. Kroens beliggenhed er fremragende med en placering nær Silkeborg og omgivet af smuk natur med marker og idyl i baghaven. Beliggenheden er ideel, da Signesminde Kro ligger tæt på den store omfartsvej, Viborgvej, som fører direkte til både Silkeborg og Viborg. Der er desuden gode busruter, der stopper blot 400 meter fra kroen og kører direkte til Silkeborg bymidte, hvorfra der også går togafgange. Udover de lyse lokaler tilbyder kroen også et stort opvarmet festtelt, som er placeret i haven. Udbygningen som er en del af kroens største lokale, er udstyret med vinduer fra gulv til loft giver et unik lysindfald, hvor lokalerne oser af den naturlige strøm af lys, hvilket også bringer naturen med ind i lokalerne. Den gode udsigt til de grønne områder danner således de perfekte omgivelser, hvor Signesminde Kro kan danne de perfekte rammer for et vellykket og produktivt arrangement præget af fordybelse, koncentration og kreativitet, skabt af de unikke omgivelser.

Personalet på Signesminde Kro gør meget ud af at yde den bedste service, hvor de trækker på deres store erfaring og passion for at arrangere diverse arrangementer. I er således i kyndige hænder på Signesminde Kro, hvor personalets hovedfokus er at skabe de perfekte rammer for, at jeres arrangement bliver præcis som ønsket. Teamet lægger vægt på at bevare stedets historie og traditioner. Dog fokuserer de også på at bibeholde de høje standarder for kroens rammer og faciliteter. Derfor er de gamle krostuer blevet moderniseret, men med respekt for stedets historie. Kroen tilbyder 4 lyse lokaler samt et opvarmet festtelt, der varierer i størrelse og udformning, hvilket også gør stedet ideelt for afholdelse af en lang række af arrangementer. Lokalerne er fleksible og kan rumme alt fra de helt intime samtalegrupper på 10 gæster og op til store messer på op til 200 deltagere. Signesminde Kro er derved en attraktiv lokation omend I ønsker at afholde små samtale-session, meet-ups, afdelingsmøder, bestyrelsesmøder, firmaarrangementer, konferencer, messer, seminarer eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og det blot op til jer som arrangør at fremsige jeres ønsker, for som personalet siger "vi er altid klar på en udfordring".
Herved tilbyder Signesminde Kro fleksible lokaler med professionelle faciliteter og en lys og hyggelig indretning, der kombineres med kroens historiske charme, hvilket skaber ideelle muligheder for jeres arrangement.

Med fokus på førsteklasses service tilbyder Signesminde Kro en uforpligtende samtale, så I som arrangører får mulighed for at udforske lokalerne og omgivelserne på nærmeste hold. Dette tilbud har til formål at give jer de bedste forudsætninger for at skræddersy jeres arrangement præcis, som I ønsker det. Personalet er klar til at dele deres ekspertise og rådgivning, så I i fællesskab kan sammensætte den optimale begivenhed, der imødekommer jeres behov og ønsker på bedste vis.

Den gastronomiske oplevelse på Signesminde Kro er også unik. Køkkenet har sin primære inspiration i det klassiske danske køkken, hvor menuen er en kombination af moderne fortolkninger samt de klassiske retter. Køkkenpersonalet prioriterer gode, friske råvarer og det gode håndværk. Kokkene sammensætter menuen efter sæson for at sikre friskhed og høj kvalitet i råvarerne. Her tilberedes alt maden omhyggeligt, hvilket resulterer i en uovertruffen madoplevelse. Sæsonmenuerne, er blot vejledende forslag, og køkkenet er derfor fleksibelt og klar til at tilpasse og skræddersy menuen efter jeres specifikke præferencer og behov. Her står køkkenpersonalet med deres omfattende erfaring også til rådighed for at komme med forslag og rådgivning, der tager højde for jeres ønsker.

Signesminde Kro tilbyder desuden overnatningsmuligheder med 22 sengepladser, hvilket også gør det muligt for jeres gæster at overnatte på lokationen. Dermed kan jeres gæster fokusere udelukkende på jeres dagsorden samt den lækre gastronomiske oplevelse uden at skulle tænke på transport hjem. Overnatningsfaciliteterne giver jer mulighed for at forlænge arrangementet og fortsætte, hvor i slap dagen forinden eller blot nyde den lækre morgenbuffet, og snakke om gårsdagens udmyndigelser i behagelige omgivelser.


Lokaler


Prispakker

Halvdagsmøde kl. 9-13
4 timer
Fra DKK 499
pr. kuvert
inkl. moms
Heldagsmøde kl. 9-21
12 timer
Fra DKK 999
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Projektor
Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 100
Betalingspladser: 0
Gratis pladser: 100
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 22
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 10
Gruppeværelser: 0

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Resdal - rute 31 & 60 400 meter
Viborgvej - rute 52 500 meter
Tog: Silkeborg Station 9,1 km

Aktiviteter & seværdigheder

Hinge Sø 3,6 km
Gubsø Garage 4,5 km
Slotsholmen 7,6 km
Museum Jorn 9,5 km
AQUA Akvarium & Dyrepark 10 km

Lokation

Viborgvej 145, 8600 Silkeborg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris