Unikke og indbydende lokaler med ekslusiv og særpræget udsigt over Søerne

Kapacitet 50 spisende gæster

I første række med udsigt til Søerne findes Terrassen på 4. sal. Her findes et moderne og lyst indendørs lokale med direkte udgang til den private tagterrasse, hvor udsigten over byens tage er et særsyn, som ikke findes andre steder. Både lokalet og den store tagterrasse er renoveret og fremstår i en moderne og indbydende stil. Den store tagterrasse har direkte udsyn til Søerne og den smukke solnedgang i aftentimerne, hvilket skaber en fornemmelse af, at udsigten bliver en del af terrassen. Her er rammerne sat for en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt, solnedgangen og det gode selskab, mens der serveres udsøgte gastronomiske delikatesser og velsmagende cocktails. Uanset anledningen kan Terrassen sørge for den perfekte kulisse og tilpasset forplejning, som matcher netop jeres ønsker og behov for arrangementet.

Terrassen råder over to lokaler; et indendørs samt en undedørs tagterrasse. Begge lokaler lejes altid som en samlet pakke. Det indendørs lokale er et moderne og lyst lokale med en stilren indretning, mens tagterrassen fremstår i en hyggelig, rustik og moderne stil. For begge lokaler er det gældende, at de er fleksible og kan tilpasses efter specifikke behov og ønsker.
På tagterrassen er der panoramaudsigt over Københavns smukke bygninger, hvor I vil kunne se solnedgangen over byens tage og den bedste udsigt til skyline, når mørket falder på. Desuden vil I her sidde på første række ud til Søerne. Terrassen er ideel til fejringen af en bred vifte af arrangementer, hvor det særligt er i sommerhalvåret I får ekstra valuta for pengene. Her er der plads til 40 spisende gæster samt 100 stående gæster.
Terrassens indendørs lokale er beliggende på 4. sal, og har dermed en unik udsigt over Søerne og Københavns smukke bygninger. Yderligere vil I kunne se den smukke solnedgang over byens tage og Københavns skyline mod Rådhuspladsen, når mørket falder på. Denne udsigt tydeliggøres gennem det store glasparti, som strækker sig på hele langsiden, og går fra gulv til loft. Her er indbygget skydedøre, så der kan åbnes op til den store tagterrasse. Hermed skabes en særlig atmosfære, hvor udsigten trækkes med ind i lokalet, så ude og inde smelter sammen. Lokalet kan rumme op til 50 spisende gæster og 100 stående gæster.

Køkkenet tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, som hovedsageligt er økologiske og lokale. Her fokuseres på de bedste råvarer af den bedste kvalitet, og hvor det store netværk af leverandører er nøje udvalgt, for at sikre levering af råvarer, som ikke skuffer på hverken smag eller kvalitet. Køkkenet garanterer dermed gastronomiske oplevelse fra øverste hylde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken smag, udførelse eller kvalitet. Med fokusset på sæsonens bedste råvarer medfølger også en naturlig fleksibel tilgang til mad, hvor kokkene tilpasser sig de råvarer, som kan leveres, og ud fra dette kreeres fantastiske retter. Hermed står køkkenpersonalet klar til at skræddersy en menu, som passer nøjagtig til jeres ønsker og krav. Her står kokkene klar til at komme med inspiration og råd, så I sammen kan sammensætte en menu, der lever op til alle jeres ønsker. Så om I ønsker en luksuriøs 4-retters menu eller en afslappet sharing menu, som deles fra fade ved bordet, er helt op til jer - køkkenet står parat til at føre disse ønsker ud i livet.

Personalet har stort erfaring med alverdens arrangementer og begivenheder, og kan derved trække på den erfaring i planlægningen af jeres arrangement. Dette sikrer jer, at der skabes de perfekte rammer og atmosfære, som matcher netop jeres ideer og ønsker for arrangementet. Terrassen kan tilpasses lige som I ønsker det, og personalet står klar til at skræddersy alt fra lokalets udformning, oppyntning, opstilling, forplejning, underholdning og alt der imellem. Så uanset om I planlægger en fødselsdag, bryllup, konfirmation, reception, en hyggelig aften med vennerne og om I ønsker at danse under stjernerne, se solnedgangen med lækre drinks eller forkæle jeres gæster med kulinariske delikatesser, så har Terrassen de ideelle rammer. Her garanterer personalet at tage hånd om hver enkelt lille detalje, så I kan læne jer tilbage og nyde den festlige begivenhed til fulde.


Lokaler


Prispakker

Skræddersyet pakke
Kontakt for pris
Signaturmenu
Min. 20 gæster
Fra DKK 1600
pr. kuvert
inkl. moms
Sharingfood menu
Min. 20 gæster
Fra DKK 1600
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsmenu
Min. 20 gæster
DKK 1600
pr. kuvert
inkl. moms
Konfirmationsmenu
Min. 20 gæster
DKK 1200
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost
Min. 20 gæster
Fra DKK 1600
pr. kuvert
inkl. moms
Sliders & Drinks
Min. 20 gæster
Fra DKK 1000
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicaptoiletter
Trappelift

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Wifi

Udendørs omgivelser

Privat tagterasse
Terrassemiljø
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Peblinge Dossering (Åboulevard) - rute 68 95 meter
Parkering: Det Grønne Parkeringshus, Blågårdsgade 250 meter
Metro: Forum 500 meter
Tog: Vesterport 850 meter
Nørreport - tog, metro & bus 1,3 km
Christiansbrygge - O2 2 km

Overnatning

Cabinn Scandinavia 400 meter
Manon Les Suites - Guldsmeden Hotels 450 meter
Sleep in Heaven 850 meter
Hotel Kong Arthur 900 meter
Apēron Apartment Hotel 1,6 km

Aktiviteter & seværdigheder

Ørstedsparken 900 meter
Politimuseet 1 km
Arbejdermuseet 1,1 km
TorvehallerneKBH 1,2 km
Botanisk Have 1,2 km
Rosenborg Slot & Kogens Have 1,7 km

Lokation

Ewaldsgade 3, 4. sal, 2200 København N

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris