VIBEKE HOBY

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

VIBEKE HOBY

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 3x45 minutter

Profil

Danmarks ukronede jodle dronning. Synger på tysk, dansk og Engelsk med dejlig stemme og hjertelig optræden helt ud over scenekanten. Optræder solo med musik, én musiker, eller med band, som festligt indslag, til alle begivenheder, her kan det være uden musik, eller med backing track, eller med musikere.
Jeg optræder med egne numre i pop, Tyroler genren med jodle og Dansktopgenren, eller med numre efter dit ønske, dette evt. som singback eller playback.

VIBEKE HOBY kan bookes med nogle af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere, der med en charme og sikkerhed leverer varen på sin harmonika hver gang,
Jeg kan jodle og synge på tysk, så du føler, at du er i Tyrol.
Med autenticitet, kærlighed til musikken og et lummert glimt i øjnene, formår jeg, at kommer et godt stykke ud over scenekanten og ofte også helt op og danse på bordene, hvis sammenhængen tillader det.
Jeg er kendt for at være sjov, charmerende, grov og kærlig, et sandt energibundt, der med min hjertelige og ægte tilgang til gæsterne får alle der her lyst med op og klaske på lårene, synge og jodle.
Der er bægre klang, fællessang og gyngen ved bordene, eller tilbagelænet nydelse af den smukke tyrolermusik hvis gæsterne mere er til dette
Vibeke “underviser” i løbet af aftenen i jodel og traditionel schueplatl

VIBEKE MITT DIE GANZE MOLEVITTEN
AKUSTISK, AUTENTISK, GOD.
Et fænomenalt festligt orkester: sammensat af de BEDSTE tyrolermusikere jeg kender. Igen vil min jodle og sang på tysk, få dig til at føle, at du er i Tyrol.
Dette orkester kan underholde til ALLE fester, stille hygge, på fortovs cafeen, til musik festivaler, ældrecenteret, kirkekoncerter mm til de større Oktoberfester, kun din fantasi sætter grænsen.
Fra de stille smukke traditionelle sange fra Tyrol til Dansktop, Dj Ötzi, NENA og Nikole, kan vi sangene der fører dig lystigt men sikkert ind i et Oktoberfestunivers du sent vil glemme.
For at favne det danske publikum spiller vi evt. også enkelte danske, engelske og amerikanske hits med bægre klang.
Med autenticitet, kærlighed til musikken og et lummert glimt i øjnene, kommer vi alle ud over scenekanten og ofte også helt op og danse på bordene, hvis sammenhængen tillader det.
Jeg er sjov, charmerende, grov og kærlig, et sandt energibundt, der med en hjertelige tilgang til gæsterne får alle der her lyst med op og klaske på lårene, synge og jodle. Og med et stilsikkert orkester i ryggen kan det ikke gå galt.
Der er bægre klang, fællessang og gyngen ved bordene, eller tilbagelænet nydelse af den smukke tyrolermusik hvis gæsterne mere er til dette. Der kan kombineres med Partyband, der spiller ”Dansk Afterski”
Vibeke “underviser” i løbet af aftenen i jodel og traditionel schueplatl

Videoklip


Anmeldelser ( | af VIBEKE HOBY: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Stor tak

Mange tak for den gode eftermiddag Vibeke og Christian. Det var en dejlig dag som vores medlemmer i Huskeren sent vil glemme.

Anmeldt af Lissie Rasmussen d. 21. september 2021

Kontakt VIBEKE HOBY

Kontakt VIBEKE HOBY via formularen her, så vil VIBEKE HOBY vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.