Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

VIKSEN Kvartet

Prisniveau

Kr. 8.500 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 min, 3 x 45 min., 4 x 45 min

Profil

VIKSEN Kvartet levere tilbagelænet musikalsk underholdning af højeste karat. Mød en af Danmarks lækreste stemmer, når sangerinden, Vicki Arbjerg sender publikum på en rundrejse af hits fra mange årtier.

Læs mere...

Mere om VIKSEN Kvartet

Vicki Arbjerg flankers af guitarist, Henrik Amdi, trommeslager / percussionist, Jes Iversen og bassist, Claes Fischer. De fleste medlemmer af VIKSEN er bl.a. kendt fra et af Danmarks bedste festbands, UGLER I MOSEN. I VIKSEN møder du dem i en langt mere intim og tilbagelænet udgave, hvor den musikalske underholdning kombineres med masser af røverhistorier, fællessang og det der er værre...... VIKSEN er det perfekte valg til private fester, fødselsdage, bryllup julefrokost, mindre firma events, cafeer, spillesteder o.s.v.

Hvis du er til U2, Bryan Adams, Bonnie Tyler, The Calling, Johnny Madsen, George Ezra, Guns n´ Roses, Tina Turner, Kim Larsen m.v., kan du ikke komme uden om VIKSEN.

kr. 8.000 for 2 x 45 min. med opstilling ca. 1½ timer før vi spiller. Tillæg for tidlig opstilling og ekstra set. Viksen Kvartet kommer altid med det bedste i lyd og lys.

Kontakt VIKSEN Kvartet

Kontakt VIKSEN Kvartet via formularen her, så vil VIKSEN Kvartet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.