Vocalgroup SONO

Vocalgroup SONO

Prisniveau

Kr. 15.000 - 30.000

Hjemby

Profil

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop, rock og elektronisk musik primært fra skandinaviske originalartister. Gruppen har gennem årene skabt et energisk, dynamisk og unikt udtryk, som til stadighed udvikles og forfines.

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop, rock og elektronisk musik primært fra skandinaviske originalartister. I repertoiret finder man blandt mange andre musik af kunstnere som Julie Maria, Turboweekend, MØ og The Eclectic Moniker, der er arrangeret til vokalgruppen af korets leder, Tine Ohrt Højgaard, og en række andre arrangører. SONO har opnået stor anerkendelse herhjemme og i udlandet, og har udgivet tre albums, der har høstet store roser fra både originalkunstnere og internationale anmeldere, der har understreget SONOs særlige lyd og kvalitet. I selskab med SONO er der mulighed for at gå på opdagelse i et alsidigt musikalsk univers karakteriseret ved nærvær, legesyge og overraskende lytteoplevelser. Sammen bidrager de enkelte sangere med hver deres musikalitet til en velklingende helhed, og gruppen har gennem årene skabt et energisk, dynamisk og unikt udtryk, som til stadighed udvikles og forfines.

Kontakt Vocalgroup SONO

Kontakt Vocalgroup SONO via formularen her, så vil Vocalgroup SONO vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.