Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

VoksenDisco

Prisniveau

Kr. 2.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

Hvordan skal soundtracket til Jeres næste fest lyde? Vil I være sikre på, at I som kunde bliver hørt & hvordan skal det gribes an? Med mere end 22 år på bagen ved vi det kan gå galt, for vi har været der. Bare for at være helt ærlige. Men vi har lært af vores erfaringer, som i dag gør, at vi er blandt de bedste i branchen til netop det vi gør, fordi vi altid er på forkant med løsningerne. Kontakt os for nærmere rådgivning, og måske et godt tilbud.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

Læs mere...

Mere om VoksenDisco

Tak fordi I har klikket Jer ind på vores profil. Lad Jer ikke narre af navnet VoksenDisco. Vi spiller musik for alle aldersgrupper, så skal vi hjælpe med musik til firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller måske endda et sølvbryllup, så sidder vi klar til at hjælpe Jer.

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse. Det er vigtigt at ramme bredt, og alle gæsterne skal på dansegulvet. Derfor spiller vi typisk et blandet udvalg af festmusik fra 80′erne og frem til nutidens mest aktuelle dansehits.

I tæt dialog med Jer, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop Jeres fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Inden festen sørger Camilla eller Casper for at I trygt kommer igennem forløbet fra start til slut. Kommer der spørgsmål undervejs afklares de hurtigt, så I kan læne Jer tilbage med ro i maven, og blot glæde Jer til en masse god musik. Konceptet skal som Camilla og Casper selv siger, være simpelt og ligetil med gennemskuelige priser.

Dj & saxofonist (kan bestilles som duo eller sax-show)
Vi har i mange år haft stor succes med at kombinere mixet mellem en DJ & saxofonist. Saxofonisten bidrager med en fantastisk stemning som er helt levende. (SE VIDEO) Denne løsning har vi lavet, da det giver oplevelsen af et live band, men hvor vi ikke er låst fast på et bestemt repertoire. Vi kan også bookes som DJ uden saxofonist, hvor vi kan bestilles med eller uden dinnermusik.

Vælger I den store pakke med musik til hele festen ankommer DJ'en typisk 1 time før I går til bords. Her bliver et diskret men velspillende lyd- & lysanlæg sat op, så det er klar. Når I går til bords starter DJ'en med at spille hyggelig og afdæmpet musik som rammer bredt. I vil opleve klassiske hits der kan få enhver til at nynne med, og lydniveauet bliver konstant tilpasset selskabet så alle kan tale sammen.

Vores DJ's er ikke de DJ's der ”styrer” festen med skålesange og andre indslag. De er fluen på væggen der spiller det rigtige musik på det rigtige tidspunkt.
Når mikrofonen skal bruges, sørger DJ'en for at den er klar sammen med eventuelle kabler der skal bruges til anden afvikling.

Som aftenen skrider frem, skrues der løbende op og gøres klar til dans. Her spilles typisk de største hits fra de sidste 4 årtier, præcis som I kender dem, og DJ’en sørger for et fyldt dansegulv hele natten.

Repertoiret bliver nøje udvalgt i forhold til aldersgruppen og stemningen på aftenen, både under middagen og når der spilles op til dans.

Når festen er veloverstået pakkes lyd- & lysanlæg sammen, og DJ'en bruger hurtigt et par timer på nedpakning og kørsel. Når han kommer på lageret skal der pakkes ud og gøres klar til næste job. I kan glæde Jer over at denne tid ikke går ud over hverken pakkepris eller spilletid.

Denne helaftenspakke består typisk af 4-5 timers dinnermusik efterfulgt af 3-4 timers dansemusik, og hvis I ikke kan få nok, er der selvfølgelig altid mulighed for at forlænge musikken på aftenen.

Vi ses på dansegulvet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af VoksenDisco: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

En uforglemmelig fest

DJ Nicolai fra VoksenDisco spillede til vores bryllup og han kan kun få vores varmeste anbefalinger herfra. Både vi og vores gæster var tilfredse med musikken. Der blev danset hele natten og det blev til en rigtig god fest.
DJ Nicolai lyttede til vores musikønsker og har været meget pålidelig gennem hele processen op til bryllupet.
Et stort tak til VoksenDisco teamet.

Anmeldt af M.S. d. 26. februar 2019
5
1
5

Klasse!

Casper var indlevende, opmærksom og havde et overblik, der gjorde det muligt at afstemme musikken efter festens puls. Super præstation!

Anmeldt af David K.B. d. 16. september 2018

Kontakt VoksenDisco

Kontakt VoksenDisco via formularen her, så vil VoksenDisco vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 80'er minimix
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/3027/Gimme_Gimme_Gimme__Footloose___Take_On_Me.mp3
  2. 00:00 Saxofonist & DJ Til Lounge
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3540/Saxofonist___DJ_Til_Lounge.mp3
  3. 00:00 Brudevalsen
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/7379/Brudevalsen__Saxofon_.mp3