Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

VoksenDisco

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

4 - 8 timer

Profil

Siden 1997 har jeg været dj og indimellem i perioder også radiovært. Jeg spiller til firmafester, fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper og bryllupper, og leverer musik til mere end 80 fester om året. Vi er alle forskellige og det kræver varieret musik. Derfor er det svært at komme med facit på forhånd, men jeg lover at vi sammen sparker gang i dansegulvet med god lyd og flot lys.

Læs mere...

Mere om VoksenDisco

Tak fordi I har klikket Jer ind på min profil. Lad Jer ikke narre af navnet VoksenDisco. Jeg spiller musik for alle til alle slags fester og events.

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes. Det er vigtigt at ramme bredt, og alle gæsterne skal på dansegulvet. Derfor spiller jeg typisk blandet festmusik fra 80′erne og frem til nutidens mest aktuelle radiohits.

I tæt dialog med Jer, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop Jeres fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt.

Jeg spiller også sammen med flere forskellige saxofonister og har uploaded nogle videoeksempler her på siden, så du kan høre meget mere.

Kontakt VoksenDisco

Kontakt VoksenDisco via formularen her, så vil VoksenDisco vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.