Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

VoksenDisco

Prisniveau

Kr. 4.495 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

4 - 8 timer

Profil

Vil du have en erfaren dj til din næste fest eller måske prøve vores dynamiske duo hvor en af vores djs spiller sammen med en af vores dygtige saxofonister? Én ting er sikkert. Uanset hvilken pakke du vælger, garanterer vi ømme dansefødder dagen efter. I tæt dialog med dig, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop din fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt.

Læs mere...

Mere om VoksenDisco

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse.

Vi mener at alle skal have råd til en god fest, og uden at gå på kompromis med kvaliteten, hjælper vi dig på vej med gode priser og fri levering i hele København.

Når man spiller for en stor forsamling er det vigtigt at ramme bredt. Alle gæsterne skal på dansegulvet, og derfor spiller vi et blandet udvalg af god festmusik fra 70′erne, 80′erne, 90′erne og tidens mest aktuelle dansehits. Vi har altid fingeren på pulsen og kan være med hvad enten der skal spilles ABBA, Madonna eller D-A-D. Det er din fest og vi er altid åbne overfor de ideer du selv har, og har du specifikke ønsker finder vi altid en løsning der passer til.

Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside, og her kan du også få gode råd inden du bestiller musikken til din næste fest.

Mine personlige favoritter er bl.a.:

Don’t stop till You get enough I Simply the best I Mr. swing king I Can't stop the feeling I Jump I Nu hvor du har brændt mig af I Rabalderstræde I Proud Mary I Time of my life I Den jeg elsker I Crazy little thing called love I Long train running I Think I Stayin’ alive I Kom tilbage nu I 9 to 5 I Farlig I Kun for mig I Vågner i natten I September I So excited I Mercy I Hot Stuff I Summer of 69 I Viva la vida I Let me entertain You I Sex on fire I What is love I Sing Hallelujah I Moves like jagger I Love is in the air I Giv mig Danmark tilbage I My first, my last, my everything I All my love I Alle andre sir' I Hot I I will survive I Get lucky I Dancing queen I Vertigo I Stupid man I Kiss I Play that funky music I Sleeping my day away…….og mange mange flere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af VoksenDisco: 5.0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Klasse!

Casper var indlevende, opmærksom og havde et overblik, der gjorde det muligt at afstemme musikken efter festens puls. Super præstation!

Anmeldt af David K.B. d. 16. september 2018
5
1
5

Fyldt dansegulv hele aftenen

Peder er en seriøs DJ der sørger for optimal lyd og fantastisk til at fange lige hvad du er til og så holde den kørende derfra i numre der bare flyder- Svært at komme af dansegulvet igen - helt fantastisk!

Anmeldt af Irene Holmslylke d. 3. september 2018

Kontakt VoksenDisco

Kontakt VoksenDisco via formularen her, så vil VoksenDisco vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 80'er minimix
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/3027/Gimme_Gimme_Gimme__Footloose___Take_On_Me.mp3