Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

VoksenDisco

Prisniveau

Kr. 2.500 - 14.995

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 10 timer

Profil

Hvordan skal soundtracket til din næste fest lyde? Vil du være sikker på musikken er i orden, og at du som kunde bliver prioriteret? Hos VoksenDisco arbejder vi hårdt for at gøre alle vores kunder glade, og spille netop den musik I vil høre.
Vi er en lille familieejet virksomhed, der siden 1997 har spillet god festmusik til fødselsdage, bryllupper, receptioner, firmafester, messer, konfirmationer, skolefester og julefrokoster.

Læs mere...

Mere om VoksenDisco

Vi har lavet et tilbud helt eksklusivt, som alle brugere på eventzonen kan benytte sig af. Tilbuddet kan du læse mere om længere nede.

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse. Det er vigtigt at ramme bredt, og alle gæsterne skal på dansegulvet i løbet af festen. Derfor spiller vi et blandet udvalg af god festmusik fra 60′erne og frem til nutidens mest aktuelle dansehits.

I tæt dialog med dig, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop din fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Inden festen sørger Camilla eller Casper for at du trygt kommer igennem forløbet fra start til slut. Kommer der spørgsmål undervejs afklares de hurtigt, så du kan læne dig tilbage med ro i maven, og blot glæde dig til en masse god musik. Konceptet skal som Camilla og Casper selv siger, være simpelt og ligetil med gennemskuelige priser uden ekstra overraskelser.

Live DJ Mix Feat. Saxofonist
Vi har i mange år haft stor succes med at kombinere vores arbejde som DJs, med en af vores gode venner som er saxofonist. Det bidrager med en fantastisk levende stemning. Hvis lejligheden byder sig og stemningen er til det, vil I kunne opleve saxofonisten stå omringet på dansegulvet og spille lækre toner til alle Jeres yndlingssange. Denne løsning har vi lavet, da det giver oplevelsen af en live optrædende, men hvor vi ikke er låst fast på et bestemt repertoire. Vi kan også bookes som DJ uden saxofonist, hvor vi kan bestilles med eller uden dinnermusik.

Vælger I løsningen med dinnermusik efterfulgt af dansemusik kommer DJ typisk 1-2 timer før gæsterne går til bords. Her bliver et lækkert lyd- & lysanlæg stillet op, så det er klar ved Jeres ankomst. Når I går til bords starter DJ med at spille hyggelig og afdæmpet musik som rammer bredt. I vil opleve klassiske hits der kan få enhver til at nynne med, og lydniveauet bliver konstant tilpasset selskabet så alle kan tale sammen.

Vores DJ's er ikke de DJ's der ”styrer” festen med skålesange og andre indslag. De er fluen på væggen der spiller det rigtige musik på det rigtige tidspunkt.
Når mikrofonen skal bruges, sørger DJ for at den er klar sammen med eventuelle kabler der skal bruges til anden afvikling.

Som aftenen skrider frem, skrues der løbende op og gøres klar til dans. Her spilles de største hits fra de sidste 6 årtier, præcis som I kender dem, og DJ’en sørger for et fyldt dansegulv hele natten.

Repertoiret bliver nøje udvalgt i forhold til aldersgruppen og stemningen på aftenen, både under middagen og når der spilles op til dans.

Når festen er veloverstået pakkes lyd- & lysanlæg sammen, og for DJ'en starter den hårde del nu. Her bruges der hurtigt et par timer på nedpakning og kørsel, og når han kommer på lageret skal der pakkes ud og gøres klar til næste job. I kan glæde jer over at denne tid ikke påvirker spilletiden. Ergo får I 8 timers musik, hvis det er det I har bestilt.

Denne helaftenspakke består typisk af 4-5 timers dinnermusik efterfulgt af 3-4 timers dansemusik, og hvis I ikke kan få nok, er der altid mulighed for at forlænge musikken på aftenen.

Caspers personlige favoritter er bl.a.:

Don’t stop till You get enough I Simply the best I Mr. swing king I Can't stop the feeling I Jump I Nu hvor du har brændt mig af I Rabalderstræde I Proud Mary I Time of my life I Den jeg elsker I Crazy little thing called love I Long train running I Think I Stayin’ alive I Kom tilbage nu I 9 to 5 I Farlig I Kun for mig I Vågner i natten I September I So excited I Mercy I Hot Stuff I Summer of 69 I Viva la vida I Let me entertain You I Sex on fire I What is love I Sing Hallelujah I Moves like jagger I Love is in the air I Giv mig Danmark tilbage I My first, my last, my everything I All my love I Alle andre sir' I Hot I I will survive I Get lucky I Dancing queen I Vertigo I Stupid man I Kiss I Play that funky music I Sleeping my day away…….og mange mange flere.

Vi ses på dansegulvet.

Tilbud

DJ med dinner- & dansemusik i op til 10 timer
Lyd & lys til 60 personer
Inkl. kørsel på hele sjælland

DKK 8.000, -

Det med småt:
Tilbuddet er en pakkeløsning, og gælder kun ved fester i 2019.
Gælder ikke på søn- & helligdage.
Pakken er ikke en del af vores faste pakker, men et tilbud til brugerne af eventzonen.dk og fås ikke via andre portaler. Oplys derfor ved henvendelse, at det er denne pakke der er tale om.
Der tages forbehold for at der kan være datoer hvor vi ikke kan tilbyde denne pakke.

Videoklip

Anmeldelser ( | af VoksenDisco: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

En uforglemmelig fest

DJ Nicolai fra VoksenDisco spillede til vores bryllup og han kan kun få vores varmeste anbefalinger herfra. Både vi og vores gæster var tilfredse med musikken. Der blev danset hele natten og det blev til en rigtig god fest.
DJ Nicolai lyttede til vores musikønsker og har været meget pålidelig gennem hele processen op til bryllupet.
Et stort tak til VoksenDisco teamet.

Anmeldt af M.S. d. 26. februar 2019
5
1
5

Klasse!

Casper var indlevende, opmærksom og havde et overblik, der gjorde det muligt at afstemme musikken efter festens puls. Super præstation!

Anmeldt af David K.B. d. 16. september 2018

Kontakt VoksenDisco

Kontakt VoksenDisco via formularen her, så vil VoksenDisco vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 80'er minimix
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/3027/Gimme_Gimme_Gimme__Footloose___Take_On_Me.mp3
  2. 00:00 Saxofonist & DJ Til Lounge
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3540/Saxofonist___DJ_Til_Lounge.mp3