Volantes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Volantes

Prisniveau

Kr. 3.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 minuter

Profil

Enestående underholdning i verdensklasse !
Book dit ildshow, børneunderholdning , refusionsgodkendte forestillinger. solo acts som cyr wheel Teeterboard ethjulet cykel, kegle jonglering, diabolo, hatte, violin.
Volantes har hele pakken.
Skriv heller en gerne for tilbud til jeres arrangement.
FInd mere info på vores hjemmeside.
www.volantes.dk

Læs mere...

Mere om Volantes

Volantes er et nytænkende koncept inden for scenekunst med særligt fokus på cirkusfærdigheder, bevægelse, musikalitet og humor.
Vores koncept er at nå ud til mennesker med liveoptrædener og shows, der får den enkelte til at gå hjem med en ekstraordinær følelse af inspiration og passion.
Grundlæggerne er de to brødre Daniel og Jonathan, som altid har fundet glæden ved at bevæge sig og udtrykke sig dygtigt på scenen. Efterfølgende er de gået sammen med Mads Panik, som er opvokset i et familiecirkus og sammen deler de den samme passion.
Det er nu blevet til et erhverv for dem alle, hvor hver især er nået langt i sin individuelle karriere, som arbejd med cirque du soleil og andre store kompagnier.

Videoklip

Kontakt Volantes

Kontakt Volantes via formularen her, så vil Volantes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.