Cirkus Volantes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Cirkus Volantes

Prisniveau

Kr. 1.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

5-60 minuter

Profil

Enestående underholdning i verdensklasse!
Kontakt os for et enestående tilbud til jeres næste Arrangement!
Volantes levere altid 110 %!

Forbløf gæsterne til jeres næste arrangement! Volantes leverer altid 110%.

Vi tilbyder fire primære Forestillinger.

1)
Slabam!
Varighed: 50 min.

Forestillingen består bl.a. af akrobatik i 8 meters højde. Klovn, hestenummer, jonglering og publikumsinteraktion med masser af humor. Prisen for forestillingen er 16.000 kr, med refusion blot 8000 kr.
Alle uddannelsesinstitutioner samt biblioteker og andre offentlige kulturinstitutioner er refusionsberettigede [https://drb.teatercentrum.dk/produktion/?Code=PD0027008-2122

2)
Volantes special!
Varighed: typisk 20-45 min.

Volantes special! er et skræddersyet show med artisteri, trylleri, jonglering med tilvalg såsom ildshow, ballondyr, salsadans og vippebræt. Pris fra 3000 kr. Prisen afhænger af, hvordan du ønsker at sammensætte showet med indhold og tilvalg.

3)
Led- /Ildshow ( The Men are on Fire!)

Varighed: 10-20 min.
Dette show bliver typisk hyret om aftenen, hvor Volantes tager ud til fester og skruer op for stemningen med et smukt koreograferet show og humor.

Pris fra 2000 kr.

4)
Cirkustjenerne - More than a Waiter

Volantes tilbyder konceptet More than a Waiter, hvor artisterne serverer og underholder under middagen med trylleri, ethjulet cykling, jonglering af vinflasker og meget mere. Efter middag og taler, skyder artisterne festen i gang med et energifyldt danse- og akrobatikshow.

Pris fra 1500 kr.

Videoklip


Kontakt Cirkus Volantes

Kontakt Cirkus Volantes via formularen her, så vil Cirkus Volantes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.