Walther - Magisk Entertainer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Walther - Magisk Entertainer

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov. Det angivne prisinterval skal betragtes som en rettesnor. Prisen kan variere som følge af tidspunkt, dato og afstand.

Profil

Ønsker du at forbløffe dine gæster med en sjov og magisk oplevelse? - Så er det entertaineren Walther, du skal have fat i! Tankelæsning, trylleri og comedy kombineret med udpræget showmanship garanterer dig og dine gæster en mindeværdig og underholdende oplevelse!

Walther er en moderne tryllekunstner. Med sin charmerende personlighed og kække humor, er han med sin afslappede og uhøjtidelige attitude ekspert i at trylle grin og latter frem til alle slags events.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Walther - Magisk Entertainer

Walther kan levere underholdningen uanset hvilken type arrangement, du søger underholdning til. Underholdningen kan tilpasses og tage højde for de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder! Hvis du søger en tryllekunstner, der kan alverdens forskellige trylletricks, er det ikke Walther, du skal booke. Gennem sine mange år som tryllekunstner, har Walther gjort en dyd ud af at sikre, at kvaliteten af underholdningsværdien er så effektiv som overhovedet mulig. Så hvis du ønsker en sjov og mindeværdig oplevelse med en garvet showman, så er du havnet det helt rigtige sted. Som du kan se på billederne, har Walther formået at trylle håret fra toppen af hovedet ned på hagen. Dette er er bevis på, at Walther er en erfaren herre, der ved hvordan underholdningen skal leveres til netop dit arrangement.

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

*Det oplyste prisinterval er hovedsageligt gældende for bookinger på Sjælland.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther - Magisk Entertainer: 4,8 ud af 5 baseret på 51 anmeldelser )

5
1
5

Simpelthen helt perfekt

Jeg havde arrangeret, at Walther kom til min venindes polterabend, og det hele var så gennemført.
Walther er super dygtig og sjov og fik alle med.
Jeg vil helt klart anbefale Walther og vil selv bruge ham en anden gang.

Anmeldt af Kit Christina Møller d. 4. juni 2023
5
1
5

Perfekt underholdning til festen

Walther er en super god tryllekunstner og kan virkelig få gæsterne til at undres og grine. Jeg vil til enhver tid vælge Walther igen en anden gang.

Anmeldt af Pia Christiansen d. 25. september 2022

Kontakt Walther - Magisk Entertainer

Kontakt Walther - Magisk Entertainer via formularen her, så vil Walther - Magisk Entertainer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Walther's tryllerap
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa01RIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9a4f396669b9a74b9d60dfc8979a33b423987a4d/Walther_s_tryllerap.mp3?5621233