Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Walther

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov

Profil

Ønsker du en unik magisk oplevelse? -Så er Walther manden, du skal have fat i! Hans show er en fængslende kombination af comedy trylleri og tankelæsning, og der er garanti for en fascinerende oplevelse for hele selskabet, når Walther indtager scenen.
Glem alt om om høje hatte, kaniner og duer, for Walther er en moderne tryllekunstner. Han er kendt for sin afslappede og uhøjtidelige attitude, hvor han med sit comedy-tryl er med til at gøre hvert enkelt optræden unik og personlig.

Læs mere...

Mere om Walther

Walther kan levere underholdning på flere forskellige måder. Ønsker du et fællesshow for hele selskabet, eller er du mere til underholdning ved bordene mellem retterne for en mere hyggeligt og intim oplevelse? Uanset hvad du søger, kan den magiske underholdning tilpasses, til de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder!

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther: 4.8 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Underholdning når det er allerbedst

Magi og trylleri for alle pengene!!!

Anmeldt af Christina A. d. 26. november 2018
5
1
5

Gennemført og genialt show hvor samtlige gæster grinede eller blev forbløffede undervejs

Jeg har valgt at give Walther 5 stjerner da alt lige fra selve showet - til optakten i dagene før var en god oplevelse. Walther skulle starte sit show til min fars 50-års fødselsdagi forbindelse med afslutningen på min tale og derfor var timingen sindssyg vigtig for mig. Der var Walther bare enormt tilgængelig og forstående hele vejen igennem så det med hans egne ord "blev lige som jeg ønskede det". Kæmpe lettelse ift. at man har nogle smånerver i forbindelse med at holde tale og alverdens andre praktiske gøremål når man holder en fest.
Selve showet var både sjovt og veludført. Alle til festen (alder fra 10 år til 85 år) Måtte i løbet af de 30-35 minutter tage sig selv i at være forbløffet over nogle af trylle tricksene Walther lavede, eller grine af hans vittigheder og vendinger.
Jeg kan virkeligt anbefale Walther til andre som har brug for underholdning til en begivenhed! Man er sikret et show som er for alle og det kan jeg virkeligt godt lide.

Anmeldt af Marcus Litgov d. 18. juni 2018

Kontakt Walther

Kontakt Walther via formularen her, så vil Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.