Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Walther

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov

Profil

Ønsker du en unik magisk oplevelse? -Så er Walther manden, du skal have fat i! Hans show er en fængslende kombination af comedy trylleri og tankelæsning, og der er garanti for en fascinerende oplevelse for hele selskabet, når Walther indtager scenen.
Glem alt om om høje hatte, kaniner og duer, for Walther er en moderne tryllekunstner. Han er kendt for sin afslappede og uhøjtidelige attitude, hvor han med sit comedy-tryl, er med til at gøre hvert enkelt optræden unik og personlig.

Læs mere...

Mere om Walther

Walther kan levere underholdningen uanset hvad du søger. Den magiske underholdning kan tilpasses og tage højde for de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder!

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther: 4,8 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser )

5
1
5

En yderst sjov og tryllebindende oplevelse!

Walther er ikke bare underholdende, men også utrolig engageret i festens gæster. De og jeg var vilde med ham. Et helt perfekt indslag midt i alle fødselsdagsfestlighederne.

Anmeldt af Anna Paulina d. 30. maj 2019
5
1
5

Top underholdning

Jeg bookede Walther til mine pigers konfirmation. Det var kanon underholdning. Vi grinede under hele showet samtidig med at vi undres over den magi han udførte.
Han kan klart anbefales.

Anmeldt af Brith Dahl d. 6. maj 2019

Kontakt Walther

Kontakt Walther via formularen her, så vil Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.