Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Walther

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov

Profil

Ønsker du at forbløffe dine gæster med en sjov og magisk oplevelse? - Så er det entertaineren Walther, du skal have fat i! Tankelæsning, trylleri og comedy kombineret med udpræget showmanship garanterer dig og dine gæster en mindeværdig og underholdende oplevelse!

Walther er en moderne tryllekunstner. Med sin charmerende personlighed og kække humor, er han med sin afslappede og uhøjtidelige attitude ekspert i at trylle grin og latter frem til alle slags events.

Læs mere...

Mere om Walther

Walther kan levere underholdningen uanset hvilken type arrangement, du søger underholdning til. Underholdningen kan tilpasses og tage højde for de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder! Hvis du søger en tryllekunstner, der kan alverdens forskellige trylletricks, er det ikke Walther, du skal booke. Gennem sine mange år som tryllekunstner, har Walther gjort en dyd ud af at sikre, at kvaliteten af underholdningsværdien er så effektiv som overhovedet mulig. Så hvis du ønsker en sjov og mindeværdig oplevelse med en garvet showman, så er du havnet det helt rigtige sted.

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther: 4,8 ud af 5 baseret på 44 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk Underholdning

Vi havde booket Walther som underholdning til vores julefrokost og det var det helt rigtige valg vi havde gjort os. Vi var ca. 25 mere eller mindre halvfulde mennesker da Walther gjorde sin entré og begyndte med showet. Det var en rigtig god fordeling af trylletricks, mindfuckeri og standup. Han havde et rigtig godt flow i sit show og forstod virkelig at fange rummet. Kan varmt anbefale Walther til enhver lejlighed, hvor et underholdende indslag vil være på sin plads :)

Anmeldt af Mark Penter d. 10. december 2021
5
1
5

Walther er hel fantastisk

Vi giver Walther 5 stjerner for hans underholdning til vort barnebarn Sofies konfirmation. For det første fordi han er en fantastisk kunstner der virkelig kan sit kram og på en sød sjov og meget elegant måde får publikum med sig både unge og vi ældre, og selv de mest skeptiske måtte give sig og indrømme at Walther var rigtig rigtig dygtig og jeg så at de fleste af gæsterne var oppe for at takke Walther for hans superb optræden. Så skal man holde en fest kan vi kun varmt anbefale Walther. Vi taler stadig om hvordan i alverden han gjorde det umulige 👏

Anmeldt af Thonny Knudsen d. 14. september 2021

Kontakt Walther

Kontakt Walther via formularen her, så vil Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Walther's tryllerap
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa01RIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9a4f396669b9a74b9d60dfc8979a33b423987a4d/Walther_s_tryllerap.mp3