Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Walther

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov

Profil

Ønsker du en unik magisk oplevelse? -Så er Walther manden, du skal have fat i! Hans show er en fængslende kombination af comedy trylleri og tankelæsning, og der er garanti for en fascinerende oplevelse for hele selskabet, når Walther indtager scenen.
Glem alt om om høje hatte, kaniner og duer, for Walther er en moderne tryllekunstner. Han er kendt for sin afslappede og uhøjtidelige attitude, hvor han med sit comedy-tryl, er med til at gøre hvert enkelt optræden unik og personlig.

Læs mere...

Mere om Walther

Walther kan levere underholdningen uanset hvad du søger. Den magiske underholdning kan tilpasses og tage højde for de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder!

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther: 4,8 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Dejligt show

Vi havde fornøjelsen af Walther. Dejligt show og vi og vores gæster blev max. underholdt. Tak for det.

Anmeldt af Jesper Kvolbæk d. 17. september 2019
5
1
5

Fantastisk underholdning til vores firmasommerfest

Walther er simpelthen fantastisk. Sjov, charmerende og magisk. Vi havde booket ham til vores sommerfest, og han leverede i høj grad. Han havde hele tiden en vittig bemærkning eller kommentar i ærmet, og man kan mærke på ham, at han elsker det, han laver. Og han er samtidig virkelig dygtig til det. Han tog konstant fusen på os med sine tricks og fiduser i sit show, som er et mix af tankelæsning, hurtige vendinger og sublim underholdning. Alle havde noget at snakke om efter showet, og der blev talt meget om, hvordan fan*** det kan lade sig gøre!?
Jeg vil absolut anbefale Walther til alle, som søger underholdning, som skal være sjovt og festligt og nede på jorden. For vi var yderst tilfredse med vores valg! 5 stjerner herfra!

Anmeldt af Thomas L. d. 11. juli 2019

Kontakt Walther

Kontakt Walther via formularen her, så vil Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.