Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Walther

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

Kan tilpasses alt efter dine ønsker og behov

Profil

Ønsker du at forbløffe dine gæster med en sjov og magisk oplevelse? - Så er det entertaineren Walther, du skal have fat i! Tankelæsning, trylleri og comedy kombineret med udpræget showmanship garanterer dig og dine gæster en mindeværdig og underholdende oplevelse!

Walther er en moderne tryllekunstner. Med sin charmerende personlighed og kække humor, er han med sin afslappede og uhøjtidelige attitude ekspert i at trylle grin og latter frem til alle slags events.

Læs mere...

Mere om Walther

Walther kan levere underholdningen uanset hvilken type arrangement, du søger underholdning til. Underholdningen kan tilpasses og tage højde for de ønsker og behov, du har i forbindelse med din arrangement.

Hvis du søger en tryllekunstner, du kan regne med, kan du velvidende læne dig tilbage. For Walther er en erfaren tryllekunstner, der går op i at levere en professionel oplevelse hver eneste gang. Det er ligemeget, om du skal holde fest for 10 eller 1000 gæster, så kan Walther levere underholdningen.

Kunne du tænke dig lidt aftenunderholdning for hele selskabet, som gennem mentale manipulationer blæser sokkerne af dine gæster, mens de er ved at falde om på stolen af grin? - Så er det fællesshowet, der som udgangspunkt varer ca. 30 minutter, du skal have fat i. Varigheden kan justeres, alt efter dine behov.

Walthers mission er at levere professionel og nærværende magisk underholdning, som efterlader grin, glæde og minder! Hvis du søger en tryllekunstner, der kan alverdens forskellige trylletricks, er det ikke Walther, du skal booke. Gennem sine mange år som tryllekunstner, har Walther gjort en dyd ud af at sikre, at kvaliteten af underholdningsværdien er så effektiv som overhovedet mulig. Så hvis du ønsker en sjov og mindeværdig oplevelse med en garvet showman, så er du havnet det helt rigtige sted.

Lad dit næste event blive en mindeværdig succes - Book Walther idag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Walther: 4,8 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser )

5
1
5

Humoristisk og meget beskeden

Nok mere en tilfældighed. Tror han var den første der dukkede op. Så en video, hvor det så ud som, at folk hyggede sig og grinte. Det var ligesom det jeg gik ud efter. Humor er det bedste der findes, og det må jeg sige, at Walther formidlede. Ikke være sagt at han nok skal blive bedre. Mine gæster syntes i hver fald, at han gjorde det SKIDE GODT.

Anmeldt af Hanne Rasmussen d. 18. oktober 2020
5
1
5

Perfekt underholdning for alle.

Grin og fascination for alle aldre.
Til fest skal der være underholdning til alle og det var der til fulde.

Anmeldt af Jannie Karlsson d. 13. september 2020

Kontakt Walther

Kontakt Walther via formularen her, så vil Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Walther's tryllerap
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa01RIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9a4f396669b9a74b9d60dfc8979a33b423987a4d/Walther_s_tryllerap.mp3