Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Wanted live

Prisniveau

Kr. 3.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min. Spiller også under middag!

Profil

What you see is What you get!! Ingen computer eller lign. med lyde til hjælp.
Guitarer, bas, cajon (kassetromme) nogle mikrofoner og en uimodståelig bunke hits - mere skal der faktisk ikke til for at sætte en fest i gear og fylde rummet med fællessang. Mere end 12 års erfaring med livejobs😎
Vi ses derude......

Læs mere...

Mere om Wanted live

Wanted har base i Odsherred - men har de sidste mange år tuneret i hele Danmark. Bevæbnet med guitar, bas og Cajon samt sprøde vokaler, når de scenevante herrer ud til selv det mest kræsne publikum, som føres kyndigt igennem de sidste fireårtiers allerstørste ørehængere.
Den gode stemning spreder sig fra første strofe, og de tre fyre får med glimt i øjet, kompetent instrumentføring og en imponerende vokal i front, vundet publikum igen og igen.
Her er ingen fusere eller halvglemt metervarerpop - kun de bedste sange når trioen WANTED LIVE spiller deres repertoire som bliver leveret med overskud og sjæl, af tre velspillende musikere.
Trioen WANTED LIVE har rejst Danmark tynd med deres tremands hær af en festmaskine og spillet til stort alt fra Galla til Shorts.
Tager ud som solist, duo eller trio i hele landet.

Kontakt Wanted live

Kontakt Wanted live via formularen her, så vil Wanted live vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.