Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

yndlingssangen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Sanggave 1-3 sange.

Profil

Erfaren konservatorieuddannet sangerinde/guitarist synger og spiller 1-3 yndlingssange efter eget valg. Giv en personlig gave til bryllup, fødselsdag, konfirmation mm, samt sang til bisættelse og begravelse - jeg spiller og synger for til salmerne eller synger den helt rigtige solosang til lejligheden.

Læs mere...

Mere om yndlingssangen

Hos yndlingssangen kan du bestille den personlige musikalske gave til bryllup, fødselsdag, konfirmation og andre begivenheder. Både i kirken, til udendørs vielser eller andre arrangementer, i festlokaler eller private hjem. Det kræver ikke meget plads - det er kun mig og min guitar.
Yndlingssangen kan også bookes til begravelse eller bisættelse - i kirken eller til mindehøjtidelighed. Jeg kan spille salmerne og synge for, hvis det fx foregår i et kapel uden organist. Eller jeg kan synge den helt rigtige solosang, der kan give plads til at tankerne og minderne kan flyve højt.

Du bestiller en sang, der betyder noget for dig eller den du vil give den til. Det kan være, at teksten understreger dine ord i din tale, eller at I har "jeres sang", I gerne vil høre. Det kan være en sang, der vækker minder, eller en sang der giver håb i svære tider. Jeg har lært mange nye sange i løbet af årene, og er altid klar til at sætte nye på mit repetoire. Videoerne og lydfilerne her på siden er kun eksempler, der skal give dig en fornemmelse for, hvordan det vil lyde, når jeg spiller og synger jeres yndlingssang. Jeg gør altid mit allerbedste for at den ønskede sang fremstår så klar og nærværende som muligt - ikke altid tro mod originalen, men i den bedst mulige udgave med mig:)

Som regel spiller jeg akustisk, hvilket er fantastisk i kirker og mindre rum. Ved udendørs arrangementer eller større lokaler tager jeg et lille transportabelt anlæg med.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Videoklip

Anmeldelser ( | af yndlingssangen: 5,0 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Christina Dahlerup sang fantastisk. Vi kan kun give hende vores allerbedste anbefalinger. Lige fra vi første gang skrev til hende og frem til dagen, har hun været sød og selvom vi pga corona desværre måtte rykke vores aftale flere gange, kom hun velforberedt og veloplagt på dagen i god tid. Hun har en god og rolig måde at komme ind og indtager rummet med sin indlevende sang. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Anita Jensen d. 25. august 2021
5
1
5

Lige i øjet

Dejlig oplevelse - sange sunget af en meget nærværende, dygtig og intens kunstner. Meget anbefalelsesværdig.

Anmeldt af Dorte Steendorph Jakobsen d. 24. maj 2021

Kontakt yndlingssangen

Kontakt yndlingssangen via formularen her, så vil yndlingssangen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 I will be here
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZW89IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f6bfe9e2471f969ffbdaed95cc692b9aad01af3e/I_will_be_here__Yndlingssangen.dk_.mp3
  2. 00:00 Still the one
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZXM9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b1e9669075d1f4301593661f16baeb56e6e3ef3a/Still_the_one__Yndlingssangen.dk_.mp3
  3. 00:00 Lov mig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZXc9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2a2fb17c1fcaea99ef36cf3c653de9d4f0941e20/Lov_mig__Yndlingssangen.dk_.mp3