yndlingssangen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

yndlingssangen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Sanggave 1-3 sange.

Profil

Erfaren og nærværende sangerinde/guitarist synger og spiller 1-3 yndlingssange efter eget valg. Giv en personlig musikalsk gave til bryllup, fødselsdag, konfirmation mm, samt sang til bisættelse og begravelse - jeg spiller og synger for til salmerne eller synger den helt rigtige solosang til lejligheden.

Hos yndlingssangen kan du bestille den helt rigtige sang til bryllup, fødselsdag, konfirmation, kobber-søv- og guldbryllup samt andre vigtige begivenheder.

Du kan booke mig i kirke, til udendørs vielser eller andre arrangementer, i festlokaler eller private hjem. Det kræver ikke meget plads - det er kun mig og min guitar.

Yndlingssangen kan også bookes til begravelse eller bisættelse - i kirken, kapellet, eller udenfor: Fx til skovebegravelse eller til urnenedsættelse.

Jeg kigger gerne forbi på restauranten, i menighedshuset, i forsamlingshuset eller hvor der ellers evt. afholdes mindehøjtidelighed. Jeg kan spille salmerne og synge for, hvis det fx foregår i et kapel uden organist. Eller jeg kan synge den helt rigtige solosang, der kan give plads til at tankerne og minderne kan flyve højt.

Du bestiller en sang, der betyder noget for dig eller den du vil give den til. Det kan være, at teksten understreger dine ord i din tale, eller at I har "jeres sang", I gerne vil høre. Det kan være en sang, der vækker minder, eller en sang der giver håb i svære tider.

Jeg har lært mange nye sange i løbet af årene, og er altid klar til at sætte nye på mit repetoire. Videoerne og lydfilerne her på siden er kun eksempler, der skal give dig en fornemmelse for, hvordan det vil lyde, når jeg spiller og synger jeres yndlingssang. Jeg gør altid mit allerbedste for at den ønskede sang fremstår så klar og nærværende som muligt - ikke altid tro mod originalen, men i den bedst mulige udgave med mig:)

Som regel spiller jeg akustisk, hvilket er fantastisk i kirker og mindre rum. Ved udendørs arrangementer eller større lokaler tager jeg et lille batteridrevet transportabelt anlæg med. Jeg er derfor meget fleksibel og kan bevæge mig langt uden at få brug for strøm. Jeg elsker den frihed til at kunne sige JA til dine forslag og ønsker.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Musikafspiller

  1. 00:00 Lov mig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZXc9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--08a2aa217851e0b1efd8f7d54ccddf5e6514b3b5/Lov_mig__Yndlingssangen.dk_.mp3?5736356
  2. 00:00 Still the one
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZXM9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--74df98d87158d06588a20c1ba44d8b7f2d1d8a9b/Still_the_one__Yndlingssangen.dk_.mp3?5736356
  3. 00:00 I will be here
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZW89IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--95e9552f758a6db01bac571d1ad079dc53558d6d/I_will_be_here__Yndlingssangen.dk_.mp3?5736356

Videoklip


Anmeldelser ( | af yndlingssangen: 5,0 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser )

5
1
5

En fantastisk oplevelse

Min datter skulle giftes i lørdags d 22 juni 2024, og vi ville overraske brudeparret med et par romantiske sange der kunne sætte gang i tårekanalerne. Christina levede til fulde op til det. Hun leverede to meget smukke sange, Still The One og Perfect, og brudeparret var så rørte. Tårerne løb ned ad kinderne, og det samme skete for flere af gæsterne, og mange sad tæt sammen og lyttede til Christinas smukke stemme. Hun var i øvrigt med på en joke hvor jeg skulle starte med at synge de første tre linjer af første sang, og derefter stoppe og sige at det var selvfølgelig en joke og at Christina skulle synge i stedet, hvilket vakte kæmpe grin og jubel. Christina gav mig ro i maven så jeg kunne gennemføre det, og hun øvede med mig inden, så jeg vidste hvornår jeg skulle starte sangen. Hun var min klippe i den joke. Hun er empatisk, sød og smilende og har den smukkeste stemme. Hun får min varmeste anbefaling 😊

Anmeldt af Lone Jensen d. 27. juni 2024
5
1
5

Et pusterum

Christinas smukke sang gav os en stund til både at mindes og glædes under min fars bisættelse.
Vi er så glade for, at Christina ville synge for os.

Anmeldt af Marianne Hviid d. 5. november 2023

Kontakt yndlingssangen

Kontakt yndlingssangen via formularen her, så vil yndlingssangen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.