Find 60'er band i Nordjylland her

The Reminders

DANMARKS SUVERÆNT MEST ORIGINALE 60'ER ORKESTER

Lukker man øjnene og lytter, er det som at tage en tur tilbage i tiden.
Vi spiller mange numre...

Hjemby
Fjerritslev
Vis kunstnerprofil

Toby & The Troubles

Forestil jer en tidsrejse tilbage i tiden…tilbage til rockens fødeår med navne som Elvis Presley, Little Richard, Chuck Berry, Fats Domino, Ray Cha...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Roll the Sixties

Coverband bestående af 5 professionelle og engagerede musikere, som leverer musik til enhver lejlighed.

Hjemby
Hjallerup
Vis kunstnerprofil

Bongoes

NORDJYLLANDS FØRENDE DANSEBAND GENNEM 4 ÅRTIER.
Tresser og halvfjerdser musik (Elvis - Cliff & Shadows - Roy Orbison - Creedence Clearwater Reviva...

Hjemby
Nibe
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer på jagt efter perfekt underholdning og musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...