Alaska Trio

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Alaska Trio

Prisniveau

Kr. 10.500 - 15.000

Hjemby

Varighed

3x45 min. Musik til dinner er også muligt ved forespørgsel.

Profil

Vi er en trio, der igennem de sidste 15 år har spillet god musik i høj kvalitet for det danske folk, både på spillesteder, til privatfester, bryllupper, firmafester osv. Vi er ganske enkelt i stand til at sætte netop din fest i fokus, og vi spiller netop det musik, dine gæster vil glæde sig over.

Igennem de sidste 15 år har Alaska Trio spillet til et hav af forskellige fester og arrangementer. Dette har medført, at vores repertoire er enormt stort og stadig voksende. Vi spiller alt fra gammel pop, rock og soul fra 50'erne og 60'erne til de nyeste hits af bl.a. Ed Sheeran, Rasmus Seebach, Minds of 99, Lukas Graham etc. Alle årtier og genrer er repræsenteret i vores repertoire, så derfor er der altid noget for enhver gæst og et fyldt dansegulv.

Derudover er vi tre glade spillemænd, der elsker hvad vi laver, og vi sætter en stor ære i at udføre et godt håndværk på scenen og gøre det let for kunden at afholde en god fest. Dette gør, at vi skaber en god fest, hvor musikalitet, kærlighed, glade gæster og en masse dans mødes og bliver til netop DIN fest, som folk vil huske!

Vi skræddersyer repertoiret til NETOP din fest. Vi spiller musik af blandt andre:

The Beatles
Creedence Clearwater Revival
Donna Summer
Bee Gees
Gloria Gaynor
Pointer Sisters
Status Quo
Junior Senior
Kings of Leon
Counting Crows
Joni Michell
Bon Jovi
Bruno Mars
Toto
Michael Jackson
Kim Larsen
Ed Sheeran
Shubidua
Danseorkesteret
TopGunn
Rasmus Seebach
Thomas Helmig
The Eagles
Elvis
Brian Adams
TV-2
Lukas Graham

Og mange flere...

Kontakt Alaska Trio

Kontakt Alaska Trio via formularen her, så vil Alaska Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.