Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Tryllekunstner Anders Møller

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 45 min

Profil

🎉DEN PERFEKTE UNDERHOLDNING TIL JERES FEST. BOOK NU!🎉
Det perfekte indslag til firmafesten, julefrokosten, fødselsdagen, konfirmationen eller privatfesten!

Anders sørger for en charmerende, magisk og underholdende stemning til netop jeres arrangement.
Tryk "Læs mere.." herunder

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Anders Møller

Tryllekunstner Anders Møller leverer et trylleshow fyldt med humor og magi!


Anders sørger for en charmerende, magisk og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem flere hundrede optrædener har forfinet sin stil, så han ved, hvordan han kan give netop jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Den perfekte underholdning til en Konfirmation, Julefrokost, Fødselsdag, Byfest, Sommerfest, Bryllup eller Firmafrokost.

Anders laver enten et close-up show som forgår helt foran næserne på folk, så de derved får en personlig og stærkt oplevelse, eller et underholdende sceneshow i større omfang. En blanding plejer også at fungere godt, og Anders sørger altid for at skræddersy sit show, så det passer mest optimalt til lige netop jeres arrangement.

I er altid velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende forspørgsel.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Anders Møller: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

En oplevelse

Vi havde booket Anders til at underholde ved vores årlige julefrokost hos East Metal A/S. Det var et vellykket og afslappet show, Anders formåede fra første øjeblik at fange vores interesse. De efterfølgende reaktioner på showet har kun været positive, samt en masse spekulationer og forundring over hvordan visse ting kan lade sig gøre. Jeg vil til enhver tid anbefale Anders.

Anmeldt af Stine Laugesen d. 12. december 2018
5
1
5

God og sjov underholdning!

Anders show var utrolig underholdende og perfekt til en aften, hvor intet måtte være for seriøst og gerne skulle have en god portion humor. Anders' show har godt med ironi, hvilket fungerede rigtig godt i så stor en forsamling! De varmeste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Julie d. 3. december 2018

Kontakt Tryllekunstner Anders Møller

Kontakt Tryllekunstner Anders Møller via formularen her, så vil Tryllekunstner Anders Møller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.