Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Tryllekunstner Anders Møller

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 45 min

Profil

🎉Book Anders' populære show til jeres næste event!🎉
Det perfekte indslag til firmafesten, julefrokosten, fødselsdagen, konfirmationen eller privatfesten!

Anders sørger for en charmerende, magisk og underholdende stemning til netop jeres arrangement.
Tryk "Læs mere.." herunder

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Anders Møller

Tryllekunstner Anders Møller leverer et trylleshow fyldt med humor og magi!


Anders sørger for en charmerende, magisk og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem flere hundrede optrædener har forfinet sin stil, så han ved, hvordan han kan give netop jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Den perfekte underholdning til en Konfirmation, Julefrokost, Fødselsdag, Byfest, Sommerfest, Bryllup eller Firmafrokost.

Anders laver enten et close-up show som forgår helt foran næserne på folk, så de derved får en personlig og stærkt oplevelse, eller et underholdende sceneshow i større omfang. En blanding plejer også at fungere godt, og Anders sørger altid for at skræddersy sit show, så det passer mest optimalt til lige netop jeres arrangement.

I er altid velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende forspørgsel.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Anders Møller: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Engageret og dygtig

Anders er en dygtig og medrivende tryllekunstner, som tryllebandt os alle med sit show. Jeg anbefaler ham rigtig gerne til andre :-)

Anmeldt af Majbritt Harries Andersen d. 9. august 2020
5
1
5

Ville gerne give endu flere stjerner

Anders havde os i sin hule hånd lige fra han trådte ind af døren. Hans tryllerier var fænomenale, og de blev serveret med komik, nærvær og overraskelser. Vi var i ordets bedste forstand tryllebundet. Han fortjener langt flere stjerner end de 5, det er muligt at give. Vores gæster var ellevilde, og jeg er sikker på, at det kan afstedkomme yderligere bookinger. Endvidere var han rigtig god til at inddrage gæsterne og ikke mindst vores to børnebørn.

Anmeldt af Bente Meinertsen d. 28. oktober 2019

Kontakt Tryllekunstner Anders Møller

Kontakt Tryllekunstner Anders Møller via formularen her, så vil Tryllekunstner Anders Møller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Anders Møller
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzhNIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9ae864800e5f9b127331a0b157c0724e3f1871ef/NowYouSeeMe.mp3