Anika Hust Johansen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Anika Hust Johansen

Prisniveau

Kr. 0 - 3.000

Hjemby

Varighed

15-30 min. efter ønske

Profil

Mit navn er Anika, jeg er 18 år og jeg har over 10 års erfaring med violinen.
Står du og mangler musikalsk underholdning til et arrangement (konfirmation, fødselsdag, reception, bryllup m.m.)?
Jeg kommer gerne og spiller violin og giver dine gæster en musikalsk oplevelse. Jeg kan tilbyde et repertoire af 15-30 minutters varighed efter ønske og aftale. Jeg har selv en masse numre at vælge imellem, alt efter hvad i ønsker, men hvis i har noget specifikt ønske taler vi om det også.

Jeg har fået undervisning i musikskolen i 12 år, hvilket gennem tiden har ført til rigtig mange koncerter i musikskoleregi samt privatregi, både som solist og i band.
Gennem tiden har jeg bidraget med stemningsfuld violinmusik til blandt andet bryllupper/vielser, begravelser, fødselsdage, receptioner, konferencer, julearrangementer.
Jeg har sågar også stået midt i skoven og spillet for forbipasserende kursister og til en byrådsmiddag.
Til dagligt går jeg i 3. g, hvor jeg har musiklinje. Jeg bliver student til sommer, hvor jeg glæder mig til at lægge bøgerne på hylden, og have mere tid til at spille musik.

Jeg har i musikskolen fået undervisning i klassisk violin, hvor der bl.a. er blevet lagt fokus på klang, teknik, følelse og indlevelse. Min stærke side har altid været at ligge følelser i de stykker jeg spiller, og jeg elsker at arbejde med en stor og smuk klang som kan mærkes af dem der lytter. Gennem tiden har jeg spillet mange smukke klassiske numre, som kan blive en stor del af mit repertoire hvis du ønsker. Sideløbende med den klassiske undervisning, har jeg været en del af et folkemusikorkester med andre violiner, hvor vi har spillet en masse forskellige festlige og hyggelige numre. Folkemusikken har lidt en anden stemning end det klassiske, men jeg har god erfaring med at kombinerer det når jeg er ude og spille. De senere år har jeg også spillet i et mere poppet band, hvor jeg har lært en masse om violinens rolle i den konstellation. Derudover har jeg spillet i forskellige sammenhænge med alle mine musikalske venner, som indebærer cellister, sangere, pianister, guitarister. I gymnasiet, hvor jeg har musik på a niveau, har jeg fået en bred teoretisk baggrund for musikken, og jeg har også stiftet bekendtskab med andre instrumenter og genrer.

Generelt elsker jeg musik, og nyder at optræde og formidle det til andre mennesker.

Hvis du er interesseret sender jeg gerne lydklip fra mine optrædener, og vi kan snakke om repertoire, pris m.m.:)
Glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt Anika Hust Johansen

Kontakt Anika Hust Johansen via formularen her, så vil Anika Hust Johansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.