Book foredrag om arbejdsmiljø nær København her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...