Arbejdsmiljø i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Arbejdsmiljø i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer som søger efter den perfekte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...