Bonafide Bluesmen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Bonafide Bluesmen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

2x45 min eller 3x45 min efter aftale

Profil

Bonafide Bluesmen er et solidt, groovy og sammenspillet blues band. Vi spiller de kendte blues klassikere fra B.B. King til Robert Cray blandet op med egne numre.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Bonafide Bluesmen

En af Bonafide Bluesmen styrker er den stærke vokal, da alle bandets medlemmer synger både lead og kor. Bandet har desuden dygtige solister som kan deres kram, hvilket danner basis for en super bluesoplevelse.
Vi tilbyder at spille 1-3 sæt a 45 min og kan bookes med kort varsel
Vi spiller typisk i jazz/blues-klubber, privatfester, musikforeninger, værtshuse, byfester, firmafester.

Tidligere jobs: Klosterkælderen/Roskilde, Guldanden/Roskilde, Hugo’s i Køge. Prismen/Amager, Søpavillonen/KBH, Rambøl/Event, Blues i haven/Privat fest, Jans Fest i Kalundborg/Privatfest, Glostrup Torv/Lions Club

Se vores præsentationsvideo her: Youtube .
Se mere på Facebook , EventZonen og www.bluesmen.dk for info og smagsprøver

Bandet består af: Jens Nielsen, sang og bas, Mogens Jensen, sang og guitar Thomas Thorsen, sang og Hammond/Keyboard Frank Erichsen, sang og trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Bonafide Bluesmen: 4,3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdning

Jeg har fulgt bandet gennem mange år og de skuffer aldrig. Om det er koncerter eller private arrangementer, Bryllupper, runde årsdage, havefester, jamsessions eller på festivaller. Bund solide og seværdige.

Anmeldt af Allan Mørk Poulsen d. 26. januar 2020
4
1
5

Bonafide Bluesmen: Hør dem. Dans til dem. Nyd dem.

Bonafide Bluesmen er et band med fire voksne herrer, i god kontakt med bluesrockens rødder.
Deres musik er nærværende, spændstig og swinger, som ind i ..., som om de ikke har bestilt andet end at bruge musikken til at fortælle om deres problemer fx med ex-kærester, kærester eller mulige kærester. Og problemer har de tilsyneladende - og heldigvis for os andre - masser af, for de har et stort og rigt repertoire, som spænder vidt indenfor den engelske og amerikanske bluesrocktradition. Det gælder både for deres egne nyere numre og for de numre, der ofte er hentet fra tiden omkring 60'erne og 70'erne.
I sådan en genre er der altid noget, man kan arbejde videre med. Det er musik, som nærmest vil kunne fortælle historien, uanset om sangeren kan huske teksten eller ej. Man kunne i så fald nævne, at der måske kunne være plads til et par nuancer mere i sangens udtryk eller at der kunne være plads til et par indfølte slowblues numre mere i repertoiret; men det er detaljer.
Det er musik, man virkelig kan rocke til, sjæle til eller bare sidde og nyde. Fire stjerner til Bonafide Bluesmen.

Anmeldt af Jytte Kristensen d. 24. februar 2023

Kontakt Bonafide Bluesmen

Kontakt Bonafide Bluesmen via formularen her, så vil Bonafide Bluesmen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.