Bonafide Bluesmen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

2x45 min eller 3x45 min efter aftale

Profil

Bonafide Bluesmen er et solidt, groovy og sammenspillet blues band. Vi spiller en bred vifte af de kendte blues klassikere fra B.B. King til Robert Cray blandet op med egne numre. Bandet er en guitar trio, som alt efter lejligheden kan udvides med Hammond eller harpe.

Læs mere...

Mere om Bonafide Bluesmen

Bandet Bonafide Bluesmen er et solidt, groovy og sammenspillet blues band. Vi spiller en bred vifte af de kendte blues klassikere fra B.B. King til Robert Cray blandet op med egne numre. Bandet er en guitar trio, som alt efter lejligheden kan udvides med Hammond eller harpe.

Vi spiller typisk på de mindre scener i jazz-klubber, værtshuse, byfester og private arrangementer.
Besætningen er :Jens Normann Nielsen – Sang og bas / Lars Horvardt – Trommer / Mogens Jensen – Guitar og kor / Jan Poulsen – keyboards

Videoklip

Anmeldelser ( | af Bonafide Bluesmen: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Super underholdning

Jeg har fulgt bandet gennem mange år og de skuffer aldrig. Om det er koncerter eller private arrangementer, Bryllupper, runde årsdage, havefester, jamsessions eller på festivaller. Bund solide og seværdige.

Anmeldt af Allan Mørk Poulsen d. 26. januar 2020

Kontakt Bonafide Bluesmen

Kontakt Bonafide Bluesmen via formularen her, så vil Bonafide Bluesmen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.