Bent Klausen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Bent Klausen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-9 timer

Profil

Musiker med meget alsidigt repertoire og med 35 års erfaring.

Hans-Bent Klausen er en af branchens mest vellidte og alsidige musikere, men selvom han er meget efterspurgt, er der, mærkeligt nok, ikke mange der kender hans navn – det er nok fordi han er mere kendt under navnet ”Bimmer”.

Diner'musikken er ALTID stille, rolig og afpasset så man kan føre en samtale uden at skulle hæve stemmen, dette er noget ”Bimmer” lægger stor vægt på! Der spilles temaer fra film og musicals, evergreens, country, slowfox, ballader, og en masse andre lette stilarter.

Som middagen skrider frem kommer der mere gang i musikken med numre som f.eks Fru Sauterne, Hvalen Hvalborg, Tænder på dig, Himmelhunden og meget mere, eventuelt med sang på.

Til dansen kommer der mere "power" på musikken som mest består af en bred vifte af 50'er, 60'er og 70'er musik. Dertil tilsættes en god portion af dansktop-hits i nye versioner samt selvfølgelig Bamse, Shubidua, Kim Larsen og mange flere danske kunstnere. Farmor og farfar skal ikke fortvivle, de kommer også på gulvet til vals, Kandis, Richard Ragnvald, Bjørn Tidemann og mange flere kunstnere.

Kontakt Bent Klausen

Kontakt Bent Klausen via formularen her, så vil Bent Klausen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.