Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Lejfesten - DJ Udlejning

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Vi har i mere end 10 år leveret DJ's og udstyr til over 2000 fester! Og vi gør det, fordi vi elsker det.
Med 10 professionelle og rutinerede DJ's, spænder vi meget bredt og spiller både for det unge og det voksne publikum. Kontakt os og få i løbet af ganske få timer en pris, på netop dit arrangement.

Læs mere...

Mere om Lejfesten - DJ Udlejning

Vi har siden 2003 leveret DJs, professionel lyd og lys til mange forskellige typer fester over hele landet, med udgangspunkt i Fyn. Nævneværdigt er fødselsdagsfester, ungdomsfester, idrætsarrangementer, firmafester, julefrokoster og flest af alle, bryllupper.

De fleste af vores fester i dag er for det voksne publikum. Derfor har vi ligeledes DJs, der også selv er voksne mennesker. På den måde slipper kunden for, at der pludselig måtte stå en uerfaren DJ i en alt for ung alder, ikke og kende den type musik, som man ønsker. Vi når ud til et meget bredt publikum og i de fleste tilfælde har vi millioner af sange i musikbiblioteket. Vores DJ’s har prøvet det her før. De er allesammen trænede og rutinerede i deres arbejde og vi bestræber os på, at levere den bedst tænkelige vare. Som regel er der kun én mand, nemlig DJ’en, ude på et spillejob og det er derfor vigtigt at han ved, hvad han laver. Et stort musikrepetoir er vigtigt, og musikønsker er selvfølgeligt velkomne.
Udgangspunktet til festerne er som regel de allerbedste numre fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne blandet med nogle af de numre, som vi kender frem til idag. Alderen spænder ofte bredt og det er i vores optik vigtigt, at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en god fest.

Vores fokus er, at kunden skal tænke på så lidt som muligt. Det er os, der har forstand på musikken, lyden og lyset - så I kan bruge jeres energi bedre et andet sted. Kort fortalt sørger vi for det hele og vi glæder os til at høre fra jer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Lejfesten - DJ Udlejning: 5.0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Har brugt dem før - og de er bare cool!

Virkelig gode til at tilpasse musikken til det publikum der er til festen. Holder alle deres aftaler til punkt og prikke! Bruger dem meget gerne en anden gang

Anmeldt af Mette Winther d. 11. september 2018

Kontakt Lejfesten - DJ Udlejning

Kontakt Lejfesten - DJ Udlejning via formularen her, så vil Lejfesten - DJ Udlejning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.