Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

DJ Theis - DJ-Udlejning

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

Min. 3 timer

Profil

Få dine gæster på dansegulvet med en erfaren og professionel DJ. Vores dygtige folk bidrager med den gode musik, flot og velspillende lydudstyr og et flot lysshow. Med en dygtig DJ skaber du rammerne om en perfekt aften med musik og giver dine gæster en oplevelse de sent glemmer.
Vi har spillet til mere end 2500 events og arrangementer og vores rutinerede DJ’s har mange års erfaring. Læs vores anmeldelser på trustpilot og læs meget mere om at leje en DJ lige her på siden.

Læs mere...

Mere om DJ Theis - DJ-Udlejning

RUTINERET DJ, der medbringer professionelt og flot lyd- og lysudstyr til din fest!

Vi har siden 2003 spillet som og leveret DJs, professionel lyd og lys til mange forskellige typer fester over hele landet. Nævneværdigt er voksenfester, firmafester, bryllupper og fødselsdagsfester fra 25 år og op.

Vi har erfaringen og rutinen til at kende musikken, der passer til jeres festtype. Vi når ud til et meget bredt publikum og har millioner af sange i musikbiblioteket. Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne både på forhånd og på selve aftenen!
Udgangspunktet i musikstilen er som regel de allerbedste numre fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne blandet med nogle af de numre, som vi kender frem til idag. Alderen på gæsterne spænder ofte bredt og det er i min optik vigtigt, at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en god fest. Derfor er det vigtigt for mig på forhånd at cleare med dig, hvilken type musik I godt kan lide - så rammer vi nemlig plet hver gang!

Mit fokus er, at kunden skal tænke på så lidt som muligt. Det er os, der har forstand på musikken, lyden og lyset - så Du kan bruge din energi bedre et andet sted. Kort fortalt sørger jeg for det hele og jeg glæder mig til at høre fra jer.

_____________________
Få dine gæster på dansegulvet med en erfaren og professionel DJ. Vores dygtige folk bidrager med den gode musik, flot og velspillende lydudstyr og et flot lysshow. Med en dygtig DJ skaber du rammerne om en perfekt aften med musik og giver dine gæster en oplevelse de sent glemmer.
Vi har spillet til mere end 2500 events og arrangementer og vores rutinerede DJ’s har mange års erfaring. Læs vores anmeldelser på trustpilot og få et indblik i, hvad andre kunder synes om os.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Theis - DJ-Udlejning: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

60 års fødselsdag

Vi havde Jeppe til at spille og det var fantastisk. Vi havde en dejlig fest.

Anmeldt af Hanne Fausing Brund d. 16. oktober 2019
5
1
5

Har brugt dem før - og de er bare cool!

Virkelig gode til at tilpasse musikken til det publikum der er til festen. Holder alle deres aftaler til punkt og prikke! Bruger dem meget gerne en anden gang

Anmeldt af Mette Winther d. 11. september 2018

Kontakt DJ Theis - DJ-Udlejning

Kontakt DJ Theis - DJ-Udlejning via formularen her, så vil DJ Theis - DJ-Udlejning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Eksempel på 80'er-mix
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdDBNIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aba8cc35014d88012fa518fe921923cd33788c2a/LF_mix.mp3