Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

DJ Theis - Lejfesten

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Min. 3 timer

Profil

Alsidig og rutineret DJ med smag for 80’erne, 90’erne, 00’erne og musikken frem til idag.
Med mere end 10 års erfaring og hundredevis af afviklede fester, spiller jeg al den gode musik, som I søger, hvadenten det er voksenfest eller fest for de unge.
Jeg medbringer alt, hvad jeg skal bruge tilpasset til jeres festlokaler og kommer gerne og stiller op inden gæsternes ankomst.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Læs mere...

Mere om DJ Theis - Lejfesten

RUTINERET DJ, der medbringer professionelt og flot lyd- og lysudstyr til din fest! Din garanti for fest!

Jeg har siden 2003 spillet som og leveret DJs, professionel lyd og lys til mange forskellige typer fester over hele landet, med udgangspunkt i Fyn. Nævneværdigt er voksenfester, firmafester, bryllupper og fødselsdagsfester fra 25 år.

De fleste af mine spillejobs i dag er for det voksne publikum. Jeg har erfaringen og rutinen til at kende musikken, der passer til jeres festtype. Jeg når ud til et meget bredt publikum og jeg har millioner af sange i musikbiblioteket, når jeg er afsted! Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne både på forhånd og på selve aftenen!
Udgangspunktet i min musikstil er som regel de allerbedste numre fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne blandet med nogle af de numre, som vi kender frem til idag. Alderen på gæsterne spænder ofte bredt og det er i min optik vigtigt, at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en god fest. Derfor er det vigtigt for mig på forhånd at cleare med dig, hvilken type musik I godt kan lide - så rammer vi nemlig plet hver gang!

Mit fokus er, at kunden skal tænke på så lidt som muligt. Det er mig, der har forstand på musikken, lyden og lyset - så Du kan bruge din energi bedre et andet sted. Kort fortalt sørger jeg for det hele og jeg glæder mig til at høre fra jer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Theis - Lejfesten: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

60 års fødselsdag

Vi havde Jeppe til at spille og det var fantastisk. Vi havde en dejlig fest.

Anmeldt af Hanne Fausing Brund d. 16. oktober 2019
5
1
5

Har brugt dem før - og de er bare cool!

Virkelig gode til at tilpasse musikken til det publikum der er til festen. Holder alle deres aftaler til punkt og prikke! Bruger dem meget gerne en anden gang

Anmeldt af Mette Winther d. 11. september 2018

Kontakt DJ Theis - Lejfesten

Kontakt DJ Theis - Lejfesten via formularen her, så vil DJ Theis - Lejfesten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.