Blue Coffee

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Blue Coffee

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

op til 4 x 45 min

Profil

Blue Coffee spiller guitarbaseret blues og blusrock

Blue Coffee spiller guitarbaseret blues; og syret jammet rock med masser af progressive og jazzede elementer. I Blue Coffee er det lysten på glæden ved at spille der er i højsædet. Aldersforskellen er ret udtalt musikerne imellem; så bandet er ude over den sædvanlige rivalisering og har en gesidig respekt for hinanden og for musikken.
Bandets hang til at lege med musikken gør at det aldrig bliver kedeligt. Blue Coffee er inspireret af mange forskellige kunstnere Clapton og Stevie Ray Vaughan – Deep Purple, Cream, Black Sabbath, Rush – Såvel som af et utal af jazzede og progressive bands. Dog er blues stadig det primære fundament i musikken (-: Spiller både fortolkninger og egne kompositioner.

Julius Stenberdt (guitar) – Et ungt mega talent på guitar, der spiller i et utal af bands, live og i studiet. Er for andet år i træk udvalgt af bassisten Bo Stief til projektet ”Playground” for unge talentfunde musikere.

Gus Rohde (trommer) – Med 100 % styr på diverse bands indenfor de sidste 50-60 år. Har spillet i diverse Rock og bluesbands igennem 30-40 år. De sidste 17 år har han udgjort en super sammenspillet rytmegruppe sammen med Chris Lysholt, Blue Coffee er det 3. band hvori de to er det rytmiske fundamant.

Chris Lysholt (vokal, bas, komponist)
Spiller i mange bands som både freelance eller som fast medlem, hvoraf Blue Coffee er hans hjertebarn. Underviser i guitar, bas og musikforståelse i forskellige musikskoler, i folkeskolen og på mange forskellige andre uddannelsesinstitutioner.
Han har en uskolet og unik tilgang til sit instrument og er en musiker med sin helt egen stil.

Kontakt Blue Coffee

Kontakt Blue Coffee via formularen her, så vil Blue Coffee vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.