Camilla Gejl

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Camilla Gejl

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 min

Profil

- Joker om alt mellem himmel og jord
- Har opvarmet for Anders Matthesen og Olav Lundsgaard
- Optræder både på dansk og engelsk

Camilla har lavet stand-up siden 2021, hvor hun hurtigt fandt sig på rette på scenen. Siden har hun bl.a. deltaget i De Nyeste Nye 2021, opvarmet for Anders Matthesen (Jokes - fra en hvid, straight mand) og Olav Lundsgaard (Stativ, autist, kasket), og optrådt på de fleste open mic-scener på Sjælland.

Camilla har mange hatte, og har sikkert noget materiale som passer præcis til dig. Bl.a. snakker hun både om familielivet, The Sims, porno, sociale medier, madkultur, og hvad hendes hjerne ellers støver op. Hun er lidt af en nørd; både computernørd (både spil og det tekniske), men også bare en person som elsker at nørde og fordybe sig i emner. Du vil helt sikkert kunne relatere til hendes materiale, da hun ofte tager fat i de ting, som alle kender, både fra samfundet, og de gode- og dårlige følelser, vi alle går rundt med personligt.

Med sin brede palette af emner egner hun sig til alle aldre og typer af arrangementer. Så hvis din søn skal konfirmeres, din mor giftes, eller virksomhedens overskud skal bruges på snaps, så skriv med det samme for et uforpligtende tilbud. I vil helt sikkert kun blive glade for et genialt og underholdende indslag fra Camilas side.

Camilla optræder også på engelsk.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Camilla Gejl: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Ramte fuldstændig perfekt

Bestilte en tale til min datters bryllup, og den var bare perfekt holdt / fremført.
Kan kun anbefale Camilla, hvis du ligesom jeg ikke er den store taler 😍

Anmeldt af Sanne Borup Hansen d. 15. april 2023
4
1
5

God stemning der samlede os!

Hos Beierholm Roskilde havde vi fornøjelsen af Camilla der gav 20 min. til vores julefrokost i december 2022.
Det var velskrevet komedie som vi varmt kunne anbefale.
Vi var blandet publikum mellem 20-65 år og alle blev samlet i ét rum med sjove vinkler på dagligdagens trummerum/ parforhold mv.
Camilla helt klart anbefalingsværdig.

Anmeldt af Rasmus Jensen d. 14. marts 2023

Kontakt Camilla Gejl

Kontakt Camilla Gejl via formularen her, så vil Camilla Gejl vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.