Carsten Bastrup

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Carsten Bastrup

Prisniveau

Kr. 5.200 - 10.000

Hjemby

Varighed

0-10 timer

Profil

Din fest er jo ikke en koncert, men en begivenhed der kræver en musiker med proffessionelt håndværk hele vejen igennem.
Jeg har mere end 32 års erfaring i, at skabe den rigtige stemning til DIN fest, uanset om i skal hyggesnakke eller danse meget. Det handler jo ikke bare om at få afspillet musik. Det handler om at folk er glade og at stemningen er fantastisk....og ikke andet. Alle kan afspille musik, og nogen få af os kan underholde og skabe den rigtige stemning.

Her finder du en erfaren musiker, der virkelig ved, hvad enhver fest handler om! Jeg forstår, at få stemningen "drejet" i den retning værten eller værtsparret ønsker, og kan - hvis det ønskes - gøre det på en så diskret måde, at ingen lægger mærke til, at jeg gør det. Og det er jo lige netop det, der gør, at din fest bliver vellykket.

I år 2010 opnår jeg, i en alder af kun 43 år, 30 års jubilæum som musiker. Den erfaring jeg har høstet igennem de tusindvis af fester, jeg har spillet til igennem 30 år, giver værktøj til at kunne navigere netop DIN fest til en succes.
Jeg startede som musiker i 1980 til en fest i Skanderborg, og siden har det accelereret med mange dejlige jobs. Jeg har siden 1990 levet af at være professionel musiker, og regner med at fortsætte de næste 30 år.

Tag en tur rundt på hjemmesiden og få inspiration og gode råd til festen.

Jeg arbejder naturligvis tæt sammen med det øvrige personale for at få et godt "flow" i festens forløb. Samarbejde med serveringspersonale og evt. toastmaster er meget vigtig.

Det er ikke længden af festen, der afgør om festen er god.

Det er heller ikke mængden af drikkevarer, der afgør om festen er god. Det handler jo heller ikke om at spille så højt som muligt, vel?

Tingene skal passe sammen!

Jeg tilpasser musikstilen og styrken til netop jeres fest både under middagen og til den efterfølgende dans, hvor det gælder om at "få fat i alle", så både "tante Karen" og "Søren på 16 år" synes, det er alle tiders fest. Det er kunsten. Det er det jeg kan.

Jeg tilpasser mig lynhurtigt enhver fest, og kan - fra at virke diskret - finde på sjove ting og festlige indslag, der er tilpasset netop din fest, og få den til at blive noget man husker.

Jeg spiller selv, og bruger ikke "playback" eller anden form for forud indspillet musik,
og alt laves på stedet.

Mit motto: Festen skal fungere i alle led, ellers er det ikke optimalt....! Og det er vigtigt at være "vågen" og på mærkerne og sørge for en god og ærlig stemning, der gør festen festlig.
Jeg er siden 1980 blevet bestilt igen og igen, til de steder jeg spiller på grund af godt håndværk og fremragende situationsfornemmelse.

Jeg er i stand til at levere dæmpet dinermusik og glad dansemusik til enhver festlig lejlighed til alle former for fester og weekendophold.

SPECIALE :
VÅGEN OG OPMÆRKSOM
UNDERHOLDNINGSMUSIK OG DANSEMUSIK

En moderne party-musiker - eller som det hed i gamle dage - Suppe-steg-og-is-musiker er IKKE som mange tror, "en halvberuset person der sidder i et hjørne og spiller ældgamle numre på et "blævre-orgel", som ingen gider høre mere".
I dag er det en meget veluddannet musiker/entertainer, der har et meget bredt kendskab til både musik og mennesker. Han har en faglig stolthed, der ikke kan måles. Han har masser af erfaring, så der er ikke ret meget, der kan overraske.

Kontakt Carsten Bastrup

Kontakt Carsten Bastrup via formularen her, så vil Carsten Bastrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.