Svarprocent

60%

Svartid

Inden for 27 dage

Casper Nielsen

Prisniveau

Kr. 700 - 3.000

Hjemby

Varighed

Efter aftale

Profil

Jeg hedder Casper og tilbyder at spille lounge, jazz, blues etc til div arrangementer, receptioner, bryllupper, fødselsdage osv.
Jeg har 20 års erfaring med at spille klaver og har spillet på bl.a Hotel D´Angleterre, Hotel Hilton og er fast tilknyttet pianist på restaurant Vita, samt til et utal af forskellige arrangementer og min stilart spænder fra lounge, jazz, blues til rockn´roll og pop med speciale i Elton John og Billy Joel.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Casper Nielsen: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Som aftalt

Casper spillede til middagen ved vores bryllup. Alt var som vi havde aftalt ,0)

Anmeldt af Monika Thage d. 13. september 2019
5
1
5

Sublim og imponerende klavermusik!

Vi havde Casper til at komme og spille til vores jubilæum og blev simpelthen blæst bagover af hans musikalske evner.
Casper kom i god tid og var klædt perfekt til lejligheden. Han har en fremragende forståelse for hvornår der bliver holdt taler og er dygtig til at tilpasse spillestilen efter stemningen og har en god forståelse for hvordan og hvornår der skal spilles det ene eller det andet.
Prisen var ganske rimelig og det var absolut alle pengene værd at hyre Casper til at komme og sætte underlægningsmusik til maden.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi får Casper til at komme og spille og kan på det varmeste anbefale ham til whatever begivenhed i måtte have.
Skøn oplevelse!

Anmeldt af Camilla Arildsen d. 24. september 2018

Kontakt Casper Nielsen

Kontakt Casper Nielsen via formularen her, så vil Casper Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.