Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Cecilie Glenthøj

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Søger du et musikalsk indslag, der når helt ind i hjertet? Til bryllup, begravelse eller til en særlig fejring af en du holder af? Jeg har over 15 års erfaring i at optræde til private og offentlige arrangementer. Jeg er nærværende og indfølende i min sang og kan hyres til at synge acapella, med min guitar (alt afhængigt af sangvalg) eller som duo med pianist/guitarist. Har du svært ved at finde præcis den rette sang, kommer jeg gerne med foreslag og guider dig i processen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Cecilie Glenthøj: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Super professionelt.

Cecilie var super professionel under hele forløbet. Hun svarede samme dag på alle de spørgsmål vi havde og kom med forslag til nogle ændringer ud fra et fagligt/professionelt perspektiv og dem benyttede vi os af. Vi hyrede hende til vores mors bisættelse hvor hun sang accapella. Det var utroligt smukt og vi giver Cecilie vores varmeste anbefalinger. Hun er utrolig sympatisk og en fornøjelse at samarbejde med.

Anmeldt af Rikke Funder d. 16. april 2021
5
1
5

En dejlig og nærværende oplevelse!

Cecilie optrådte til min datters konfirmation. Cecilie oversatte en svensk sang til dansk og gjorde den helt speciel til min datter. Endvidere sang Cecilie en kendt sang. Det var en helt igennem dejlig og nærværende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Cecilie!

Anmeldt af Birgitte Jørgensen d. 30. oktober 2020

Kontakt Cecilie Glenthøj

Kontakt Cecilie Glenthøj via formularen her, så vil Cecilie Glenthøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forelsket i dig
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--40c9b2b4a1f31f56a47210f028a63bd30b13a520/Cecilie_Glenth_j_-_Forelsket_i_dig.mp3