Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Cecilie Glenthøj

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Søger du et musikalsk indslag, der når helt ind i hjertet? Til bryllup, begravelse eller til en særlig fejring af en du holder af? Jeg har over 15 års erfaring i at optræde til private og offentlige arrangementer. Jeg er nærværende og indfølende i min sang og kan hyres til at synge acapella, med min guitar (alt afhængigt af sangvalg) eller som duo med pianist/guitarist. Har du svært ved at finde præcis den rette sang, kommer jeg gerne med foreslag og guider dig i processen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Cecilie Glenthøj: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Ikke mindre end fantastisk - og meget autentisk optræden

Cecilie er en fantastisk kunstner, og hun var den helt perfekte optræden for min mand til vores sølvbryllup. Cecile optrådte med "Because you loved me" og hendes egen sang "Du og jeg" - sidstnævnte fik hele selskabet til at række ud efter servietterne.
Book Cecilie og du/I får en skøn optræden - og som bonus er Cecilie også virkelig sød og meget hjertelig.

Anmeldt af Linda Andersen d. 14. september 2020
5
1
5

Meget stemningsfuldt. Imødekom særlige sangønsker

Tak til Cecilie for en meget stemningsfuld performance ved vor datters konfirmation. Med kort varsel forberedte Cecilie tre specielle ønskesange og fremførte acapella hos os. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Vi kan varmt anbefale at engagere Cecilie!

Anmeldt af Troels Keldmann d. 25. august 2020

Kontakt Cecilie Glenthøj

Kontakt Cecilie Glenthøj via formularen her, så vil Cecilie Glenthøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forelsket i dig
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--40c9b2b4a1f31f56a47210f028a63bd30b13a520/Cecilie_Glenth_j_-_Forelsket_i_dig.mp3