Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Cecilie Glenthøj

Prisniveau

Kr. 2.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Profil

Søger du et musikalsk indslag, der når helt ind i hjertet? Til bryllup, begravelse eller til en særlig fejring af en du holder af? Jeg har over 15 års erfaring i at optræde til private og offentlige arrangementer. Jeg er nærværende og indfølende i min sang og kan hyres til at synge acapella, med min guitar (alt afhængigt af sangvalg) eller som duo med pianist/guitarist. Har du svært ved at finde præcis den rette sang, kommer jeg gerne med foreslag og guider dig i processen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Cecilie Glenthøj: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Helt Fantastisk

Jeg havde booket Cecilie, som en overraskelse til min mand, til vores bryllup. Jeg faldt for 2 af hendes egne sange "Du og Jeg" og "Forelsket i dig" som hun sang akustisk og så smukt. Hun fik tårerne frem hos mange af gæsterne og skabte lige den reaktion jeg havde håbet på. Hun svarer hurtigt og hun har været super sød og professionel hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale Cecilie til andre, som mangler en sød sangerinde med den smukkeste stemme.

Anmeldt af Rikke Henriksen d. 2. juni 2021
5
1
5

En smuk og ærlig sang-optræden i kirken

Cecilie leverede en smuk og ærlig sang-optræden i kirken, da vi skulle tage afsked med min hustru. Jeg havde ønsket Clapton’s Tears in Heaven, som Cecilie optrådte med - præcis som den skulle leveres. De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Kasper Thejll-Karstensen d. 24. maj 2021

Kontakt Cecilie Glenthøj

Kontakt Cecilie Glenthøj via formularen her, så vil Cecilie Glenthøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forelsket i dig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--40c9b2b4a1f31f56a47210f028a63bd30b13a520/Cecilie_Glenth_j_-_Forelsket_i_dig.mp3