Cecilie Glenthøj

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Cecilie Glenthøj

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Profil

Søger du et musikalsk indslag, der når helt ind i hjertet? Til bryllup, begravelse eller til en særlig fejring af en du holder af? Jeg har over 15 års erfaring i at optræde til private og offentlige arrangementer. Jeg er nærværende og indfølende i min sang og kan hyres til at synge acapella, med min guitar (alt afhængigt af sangvalg) eller som duo med pianist/guitarist. Har du svært ved at finde præcis den rette sang, kommer jeg gerne med foreslag og guider dig i processen.

Musikafspiller

  1. 00:00 Forelsket i dig
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3517f570931546cabb265ea3779ebe3f270fb8b8/Cecilie_Glenth_j_-_Forelsket_i_dig.mp3?5728855

Videoklip


Anmeldelser ( | af Cecilie Glenthøj: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Professionel og smuk performance af Cecilie og pianist Sebastian

Jeg havde fornøjelsen af Cecilies stemme og Sebastian på flygel til fejring af en stor rund fødselsdag. Det var en helt perfekt oplevelse og meget rørende. Cecilie er en dejlig, arbejdsom og meget dygtig sangerinde. Hun var nem at kommunikere med under planlægningen og var rigtig sød til at byde ind med forslag til både sange og akkompagnement undervejs. Cecilie har et rigtig dejligt væsen på scenen og publikum blev alle meget rørt. Både Cecilie og Sebastian var meget professionelle, leverede en meget høj standard og er super søde. Stor tak for at gøre dagen uforglemmelig 🍂

Anmeldt af Signe Olsen d. 29. januar 2023
5
1
5

Out-standing optræden af Cecilie og Troels!

Jeg kunne skrive en roman af hvor imponeret jeg er over Cecilie og Troels som sang til min søns barnedåb!
- Perfekt dialog og kommunikation op til arrangementet hvor Cecilie kom med gode input til en sang jeg havde skrevet til min nyfødte søn.
- På dagen forventede jeg at de ville bruge en Ipad med teksten på, men de havde simpelthen lært sangen jeg havde skrevet uden ad, hvilket gjorde hele optræden mere intens og personlig!
- Cecilie og Troels stemmer harmonerer fantastisk i en duet, og de efterlod 80 mennesker med tårer i øjnene med deres smukke vokal!

Der er absolut ingen tvivl om jeg kommer til at hyre jer igen i fremtiden.

TAK, Cecilie og Troels for en optræden og oplevelse som aldrig vil blive glemt!

Anmeldt af Nick Severinsen d. 20. december 2022

Kontakt Cecilie Glenthøj

Kontakt Cecilie Glenthøj via formularen her, så vil Cecilie Glenthøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.