Cianna Isabel

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Experienced singer with husky soul sound for a unique experience / Erfaren sangerinde med sprød og indlevende stemme for en unik oplevelse

Læs mere...

Mere om Cianna Isabel

Med mange års erfaring i både bands, gospelkor og solosang har Cianna fundet og dyrket sin stemmes unikke og sprøde udtryk. Cianna er en naturlig performer, som synger fra hjertet. Hun tilbyder både at entertaine til fester, lounge-kontekster (fx receptioner), samt at synge til højtider som begravelser, bryllupper og konfirmationer, enten solo med guitar, som duo med backup sanger eller et større arrangement med flere musikere.

Ciannas repertoire består af covers, primært fra jazz, soul og classic R&B-genren, hvor hun drager inspiration fra sangere som Sia, Amy Winehouse og Ella Fitzgerald. Ønsker til sange/genre modtages også.

Lyt til musikklippet under profilbilledet for at høre Ciannas stemme med backup-sangere og se musikvideoen, som Cianna har lavet med sin jazzgruppe Sola Bella Sisters.

Kontakt Cianna Isabel

Kontakt Cianna Isabel via formularen her, så vil Cianna Isabel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.