Clearway Cover

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Clearway Cover

Prisniveau

Kr. 6.500 - 17.500

Hjemby

Varighed

3 timer

Profil

Bandet Clearway har eksisteret på de danske spillesteder i mange år. De haft hit-singler spillet på flere radiostationer, og har haft succes i flere talentkonkurrencer og vundet bla. Skive Beach Party Bandbattle og Radio Skive Prisen 2010. Med Daniel Holm "Kendt fra Voice - Danmarks største stemme", som forsanger og et helt nyt setup, kan de opleves fra August 2013. Ring og hør mere. Vi ses! :)

Bandet Clearway har eksisteret på de danske spillesteder i mange år. De haft hit-singler spillet på flere radiostationer, og har haft succes i flere talentkonkurrencer og vundet bla. Skive Beach Party Bandbattle og Radio Skive Prisen 2010. Med Daniel Holm "kendt fra Voice Danmarks største stemme", som forsanger og et helt nyt setup med kendte sange fra kunstnere som Snow Patrol, The Script, Bon Jovi, Robbie Williams, Jamie Walters, og mange mange flere endnu. Ring og hør mere og få et uforpligtende tilbud. vi ses! :)

Kontakt Clearway Cover

Kontakt Clearway Cover via formularen her, så vil Clearway Cover vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.