Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Coversound

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-4 timer

Profil

Coversound er et liveband med sjæl. Vi spiller de numre, vi kan lide og selv brænder for. Og vi leverer dem med den energi, der tænder ethvert arrangement.

Læs mere...

Mere om Coversound

Coversound er et liveband med sjæl. Rødderne har vi i rockens verden. Men vores musik har konstant udviklet sig, i takt med at nye medlemmer er kommet til i bandet. Nu blander vi musikken på tværs af genrer og tid. Vi spiller de numre, vi kan lide og selv brænder for. Og vi leverer dem med den energi, der tænder ethvert arrangement.

Coversound er Jennie Burmester på en heftig lead vokal. Og hun bliver båret solidt frem af en altid tæt, swingende backing bestående af Ole Eisenbichler på guitar, Joe Sandøe på keyboards, Klavs Højberg-Pedersen på bas og Kim la Fontaine bag trommerne. Og sidst, men ikke mindst, sørger Steen Børgesen for teknikken og den fede lyd.

Coversounds repertoire kan dække så godt som enhver musiksmag. Vi har aktuelle pop-ting som Nabiha, Anastasia, Alphabeat, Sara Bareilles og The Band Perry, klassisk dansk 80/90'er poprock fra Sanne Salomonsen, Ray Dee Ooh, Sneakers, Dodo and the Dodos, Rugsted & Kreutzfeldt og One Two.

Vi har også hits fra den mere funky verden, af navne som Christina Aguilera, Stevie Wonder, Michael Jackson og Tina Turner, og mere traditionel pop- og bluesrock fra Queen, George Michael, Phil Collins, The Doobie Brothers, Yes og, Dire Straits.

Endelig leverer vi rigtig gerne nogen af de lidt tungere ting fra navne som Big Fat Snake, Bon Jovi og Deep Purple

Videoklip

Anmeldelser ( | af Coversound: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

God lyd og gode danse numre samt en perfekt afslappet og profesionel underholdning

Ved fejring af en 60 års fødselsdag havde vi besluttede os for at der skulle være "gang i danse gulvet".
Coversound levede helt op til forventningerne og leverede den perfekte dansemusik og underholdning.
Coversound fyldte hele salen med deres musik og en fantastisk forsanger gjorde at alle aldersgrupper (25-85 år) var på dansegulvet og gav sig fuldt ud.
Tak for en forrygende underholdning og aften

Anmeldt af Peter Hjorth d. 6. maj 2019
5
1
5

Dansegulvet blev fyldt hele aftenen

Coversound præsterede at levere et potpourri af gode dansable sange, som holdt gang i festen fra start til slut. De havde en god kontakt med publikum og sørgede for at holde dansegulvet fyldt.

Anmeldt af Peter L. Borresen d. 28. april 2019

Kontakt Coversound

Kontakt Coversound via formularen her, så vil Coversound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Midt i en drøm/Living i a prayer/Jeg ...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdlFPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--96622638385bbd7206f7fd098efe5ba41879fcf3/Coversound_medley.mp3