Find danser i Jylland her

Ensemble Fahrida

Ensemble Fahrida består af Fahrida og 4 danseglade piger. De optræder med en bred vifte af klassiske orientalske danse og populær arabisk folklore.

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Fahrida

Mavedans med Fahrida Oriental Dance er seriøs livsbekræftende orientalsk dans på højt niveau.
Mavedans kan være det krydderi der pifter ethvert fe...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Veronika

Danseundervisning til firmafesten, konfirmationen, polterabend - you name it!
Afro-funk, Salsa, Hip hop eller house- undervisning tilbydes til alt...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

INDIRA DEVI

Dans til alle fester og events!
Jeg er danser, koreograf og uddannet pædagog.
Mit repertoire består af indiske bollywood dans og mavedans.
Jeg h...

Hjemby
Lemvig
Vis kunstnerprofil

Mavedansulla

Orientalsk Mavedans til festen - ØSTJYLLAND

Står I lige og mangler en surprise til festen, så er en festlig mavedanser optræden lige det, der g...

Hjemby
Balle
Vis kunstnerprofil

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag denne portal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...