Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

De to trompeter

Prisniveau

Kr. 1.200 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

Leder du efter en smuk og festlig måde at vække på til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. SÅ skal du prøve Emil Thorsted og Rasmus Mikkelsen der leverer sange/salmer efter dit ønske i smuk tostemmighed. Rasmus og Emil har spillet trompet sammen i mange år, og er vant til at stå på store scener som Skanderborg - og Jelling Festival. De er derfor det sikre valg, der garanterer at morgenen bliver lige som du ønsker det.

Læs mere...

Mere om De to trompeter

Leder du efter en smuk og festlig måde at vække på til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. SÅ skal du prøve Emil Thorsted og Rasmus Mikkelsen der leverer sange/salmer efter dit ønske i smuk tostemmighed. Rasmus og Emil har spillet trompet sammen i mange år og er derfor det sikre valg, der garanterer at morgenen bliver lige som du ønsker det. Begge musikere er på MGK-niveau (foruddanelse til konservatoriet). Derudover har de også erfaring med at stå på de største scener i landet, eksempelvis Skanderborg Festival og Jelling Festival, så erfaring er der massere af. Har du specielle ønsker til morgenen (som eksempelvis flere musikere) kan dette selvfølgelig også imødekommes.

Kontakt De to trompeter

Kontakt De to trompeter via formularen her, så vil De to trompeter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.