Trompetsolisten

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Trompetsolisten

Prisniveau

Kr. 900 - 1.500

Hjemby

Områder

Profil

Hjerteligt velkommen til min side. Forvent morgenmusik i topkvalitet og ikke mindst en masse hjerte i selv den mindste detalje i og omkring musikken.

Jeg er uddannet trompetist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København - og arbejder som professionel musiker på fuldtid.

Bryllupsdagen er en stor dag fyldt med kærlighed og lykke.
I den anledning vil det være min fornemmeste opgave at udtrykke den kærlighed, brudeparret har til hinanden med min musik.

I forhold til jeres ønskede musikvalg er det kun fantasien der sætter grænser – først og fremmest handler det om, hvilken stemning I ønsker til begivenheden. Dette kan være i form af et særligt musikstykke som et eksempel.

Denne dag er det brudeparret det handler om og med min musikalske medvirken til fejringen af kærligheden, vil jeg glæde mig til at give jer alle et minde for livet.

Jeg tilbyder festlig morgenmusik til alle bryllupsdage og andre begivenheder, der skal fejres – heriblandt:
Kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup mm.

De mest populære sange er:
’I østen stiger solen op’ – Ingemann/Weyse
’Det er så yndigt at følges ad’ - Grundtvig/Weyse
’Svantes lykkelige dag’ (Kaffesangen) – Andersen/Dissing
Indendørs - ’Brudevalsen’ – Niels W. Gade

Hvis I ønsker flere musikere, så kan det sagtens arrangeres.

Et udsnit af tidligere udtalelser:

Jonathan Offenberg
"Jeg giver 5/5 stjerner da alt var helt perfekt. Super dygtig musiker. Kæmpe ros fra brudeparret og samtlige gæster. Kan klart anbefales."

Thomas Villumsen
”Høflig, pænt klædt på, spiller godt, alt som aftalt. Meget tilfreds.”

Familien Semmelroth
”Miguel var fantastisk og vi kan varmt anbefale ham! Bookede ham til vores forældres sølvbryllup og det hele spillede. Smukke sange, hjælp til teksterne og styr på traditionerne - den helt rette trompetist. Overraskede desuden vores forældre med brudevalsen, så vi tog fusen på dem til alles store glæde. Mange hilser fra familien på Chr. Havn.”

Elisabeth Rosenberg
“Jeg havde hyret Miguel til at spille morgensang til mine forældres sølvbryllup efter at have hørt ham i andre sammenhænge, og han spillede som altid med fantastisk, smuk klang og stor musikalitet. Han ledte sangen med et super tempo til en mindre sangvant flok, og han vejledte desuden på forhånd om antallet af vers, som var passende at synge. Mange gæster spurgte efterfølgende ind til, hvor vi havde hyret ham fra. En rigtig dejlig oplevelse!”

Johan Verner
“Miguel og Co. var super velforberedte, lød meget smukt, havde en fed energi og fungerede perfekt som morgenoverraskelse til vores forældres sølvbryllup. Vi vil til hver en tid anbefalde ham til sådanne arrangementer.”

Peter Jakobsen
“Tak Miguel, Den sad lige i skabet:-)”

Ida Lindebæk Jasim
"Miguel gjorde en tidlig tirsdag efterårsmorgen på Frederiksberg, til det smukkeste øjeblik og et evigt minde, da han spillede til min søsters og svogers kobberbryllup. ‘I Østen stiger solen op’ var overraskelsen og Thomas Helmigs ‘Malaga’ efterfulgte, med ikke så erfarne Helmig-kendere blandt gæsterne, men med ekstra smil hos kobberbruden. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, og for at gøre dagen helt speciel og magisk - på gensyn om 12,5 år."

Priser:
1 musiker - fra 900kr
2 musikere fra 1900

Jeg vil sørge for en behagelig og professionel bookingproces, så I kan føle jer trygge ved hele forløbet.

Tag endelig kontakt :-)

Med venlig hilsen

Miguel Vandborg - Trompetsolisten

Anmeldelser ( | af Trompetsolisten: 5,0 ud af Perfekt! baseret på 1 anmeldelse )

5
1
Perfekt!

Tak fra diamant brudeparret

Rigtig god kommunikation. Super sød og rigtig godt på dagen.

Anmeldt af Lone Møller d. 22. april 2024

Kontakt Trompetsolisten

Kontakt Trompetsolisten via formularen her, så vil Trompetsolisten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.