Julius Hoffmann / DJ and Producer

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 8 dage

Julius Hoffmann / DJ and Producer

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 12 timer

Profil

Erfaren DJ på 21 år, som har spillet til store samt små arrangermenter siden 2015. Ønsker du en DJ med massere erfaring, og en som integrere sig med gæsterne, samt aflæser stemninger, så tøv ikke med at tage kontakt, og vi kan sammen sammensætte den perfekte aften til dig og dine gæster!

Julius Hoffmann/DJ

Jeg er meget fleksibel, og kommer selv med ideer til aften, samt lytter til kunderne og bestræber mig efter at opfylde deres ønsker. Kan tilbyde lyd, lys osv med lejen, til en rigtig god pris. Tag endeligt fat i mig, så finder vi en super god løsning til dit næste arrangerment!

Der er lidt til en hver smag, kan både spille til ungdomsfester, samt op og få de ældre til at give den gas på dansegulvet. Har spillet til +80 arrangermenter gennem min tid som DJ, hvor der har været bryllupper, ungdomsfester, firmafester eller lign. Har været nede og spille i de franske alper, samt spillet med folk som bla. Kato.

Kontakt Julius Hoffmann / DJ and Producer

Kontakt Julius Hoffmann / DJ and Producer via formularen her, så vil Julius Hoffmann / DJ and Producer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.