Djfest

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Djfest

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 10 timer

Profil

Djfest er en anerkendt lokalt firma fra Sjælland. Vi skaber sammen den bedste stemning til din/Jeres fest.
Vi er det sikre valg, når der skal vælges god musik til festen. Vi tilbyder leje af DJ med tilpasset lyd og lys til mange forskellige typer fester. Vi har specialiseret os i bryllup (også kobber- og sølvbryllup), rund fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation - altså voksen fester, hvor musikken skal være i centrum.

MUSIK:
Vi spiller som udgangspunkt dine/Jeres ønsker, og ønsker fra Jeres gæster. Kort og godt spiller vi bredt for hele forsamlingen, og kommer gerne rundt i de helt store klassikere fra 60erne og frem til nutidens radio hits. Gennem fælles dialog finder vi den musikstil, som passer din netop din/jeres fest.

PROFESSIONELLE DJS:
Vi har siden 1996 leveret erfarne Dj´s, der årligt spiller til omkring 200 fester, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musik leverandør.
Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest. Du vil blive tildelt en personlig DJ allerede ved bestilling. Du vil opleve ham som velforberedt og en god sparringspartner for aftenen.

DIN TRYGHED OG SIKKERHED:
1. Skriftlig kontrakt (din sikkerhed for vores aftale)
2. DJ garanti (hvis DJen bliver syg)
3. Lovpligtige forsikringer (erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring)
4. Ombestilling grundet COVID-19 restriktioner er altid gratis og omkostningsfrit.

VI LEVERER OGSÅ GERNE:
Partytelte
Borde & stole
Fri bar koncept med tema
Slush ice maskiner
Fadølsanlæg
Popcornmaskine
Lysshow
Lydanlæg

Skal vi sammen skabe den bedste stemning til din fest?
Så kontakt os gerne for en festlig løsning.

Kontakt Djfest

Kontakt Djfest via formularen her, så vil Djfest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.