Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

DJ Ron9

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

3-8 timer

Profil

DJ Ron9 fylder dit dansegulv med en supercocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits

Læs mere...

Mere om DJ Ron9

DJ Ron9 fylder dit dansegulv med en super cocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits. Jeg har gennem årene leveret svedig dansemusik til rigtig mange fester, og skabt glæde og fantastiske fester for både arrangørere og gæster.

Jeg har leveret musik til mange typer af fester så som temafester, singlefester, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper og firmafester.

Kort sagt: fester, hvor der skal danses!

Jeg har erfaring med at sætte gang i festen uanset om der kommer 30 eller 800 deltagere. Uanset festens størrelse danses og festes der altid igennem, når du booker DJ Ron9 til din fest.

Når du booker mig, er det mig du laver aftalen med, og mig der er tilstede til din fest. Det sikrer, at du får hvad vi præcist har aftalt.

Blandt mine firma referencer finder du blandt andet Mærsk, Telenor, NOVO, Coloplast, Statoil, IBM, Nordea, Synoptik, ICS, Medtronic, COMM2IG.

Som du kan læse af anmeldelserne kan jeg mit kram, og jeg glæder mig til at fylde dansegulvet til din fest.

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende snak og sparring om din fest .

DJ Ron9

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Ron9: 5,0 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

TOP ... vi var meget tilfredse med Ron og det var vores gæster også

TOP ...

Anmeldt af Hanne Knudsen d. 17. august 2018
5
1
5

Firmafest med gang i danseskoene

DJ Ron9 var rigtig god til at få sat gang i dansegulvet og der var ikke ét tidspunkt hvor musikken ikke gav én lyst til at give den gas.
Til at starte med blev der afspillet stille og roligt loungemusik mens vi spiste færdig, som passede rigtig godt til stemningen.

Anmeldt af Anders Rasmussen d. 26. juni 2018

Kontakt DJ Ron9

Kontakt DJ Ron9 via formularen her, så vil DJ Ron9 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.