DJ Simon Start

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

DJ Simon Start

Prisniveau

Kr. 5.150 - 10.000

Hjemby

Varighed

efter aftale

Profil

'All inclusive' pakker som inkluderer dinnermusik og musik til din fest med dans senere på aften, DJ med Lyd & Lys tilpasset antal gæster til din fest, Uplights på væggen rundt i lokalene. Melodier til festsange under middagen, Skriflig aftale med DJ Simon, DJ Simon fra kl.18.00 - kl.02.00.

Gør din fest til en større oplevelse uden at springe budgettet med DJ Simon Start. Jeg spiller danseglad musik og sikrer, at din gæster lokkes til dansegulvet med et bredt repertoire af Danske og Internationale hits.

Uanset om det gælder en reception, loungemusik, firmafest, det helt store klassiske hvide bryllup eller et en anden mærke dag, jeg stå for alt hvad der har med lyd & lys at gøre. Så bare puds danseskoene og find festhumøret frem, mens I lader mig sætte rammerne for Jeres fest.

100% Fest Garanti: DJ Simon med over 30 års erfaring i hele Europa... Når du booker mig, så får du også mig personligt til at spille til din fest og ikke bare en tilfældig DJ fra en pulje. I tilfælde af sygdom finder jeg en kvalificeret erstatnings DJ. Derfor er I sikret, at der kommer en dygtig DJ og spiller til jeres fest. Jeg har også et 'back-up' lyd & lys system med til hvert event, hvis der, mod forventninger, skulle opstå tekniske problemer - The Show must go on!

Når vi planlægger musikken til din fest, er det altid i tæt dialog med dig, så alle dine ønsker opfyldes. Gæsterne må også gerne komme med deres musikønsker på selve aftenen. Sammen snakker vi om musikstil, musikønsker og afvikling af evt. brudevalsen – og jeg er i kontakt med dig hele vejen frem til din store dag. Til Bryllupper kan i også få et Brudevals remix efter jeres egne ønsker.

Priser er fra: 5150kr (Storkøbenhavn/Nordsjælland) Jeg er landsdækkende i Danmark og jeg har også en stor erfaring med internationale Firmafester, Bryllupper og Events. Jeg har lyd & lys nok til ca.1000 gæster! Alene i 2022 har jeg spillet til flere store events bl.a Firmafest på Bakken med 750 deltager og mange flere Internationale Bryllups, bl.a Tysk, Engelsk, Norsk og Svensk

Videoklip


Anmeldelser ( | af DJ Simon Start: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

God dj

Fandt hurtigt stemningen i selskabet og formåede at skabe de perfekte rammer for vores bryllup.

Anmeldt af Charlotte Andersen d. 22. maj 2022
5
1
5

Skøn opmærksom DJ

Vi havde glæden af Simon til vores sølvbryllup den 17/7-21.
Simon fangede hvert et hint og spillede både under middagen og til dans senere på aftenen. Vi og gæsterne havde en fantastisk aften og Simon var super opmærksom på taler mv. og var hurtig til at fange stilen. Hvis dansegulvet ikke hele tiden var fyldt var det varmen og bestemt ikke Simons skyld ☺️
Tak for en dejlig aften!

Anmeldt af Lene Jensen d. 19. juli 2021

Kontakt DJ Simon Start

Kontakt DJ Simon Start via formularen her, så vil DJ Simon Start vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.