Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

DJ Simon Start

Prisniveau

Kr. 4.250 - 6.000

Hjemby

Varighed

efter aftale

Profil

Ledige datoer i 2020 til de hurtige, pga. Coronavirus har jeg følgende datoer ledige igen:
12/9, 26/9, 3/10, 24/10 + nogle datoer i Nov/Dec
All Inclusive pris til bryllup eller fest, f.eks: baggrundsmusik under maden fra ca. kl.18.00-22.00 og fest/dans bagefter fra kl.22.00-02.00 til 4250kr,-

Læs mere...

Mere om DJ Simon Start

Over 30 år i branchen som all-round DJ på forskellige hoteller, natklubber og diskoteker .... Jeg spiller de fedeste feelgood dansehits fra 80'erne/ 90'erne og frem til nutiden største hits...

Nu har du mulighed for at booke DJ Simon for en aften til dit helt egen arrangement.
Uanset om det er din firmafest, din fødselsdag eller et helt tredje arrangement kan jeg give dig de bedste rammer til en god fest. Med mange års erfaring fra hoteller og natklubber i hele Europa, ved jeg hvordan man får gang i festen.
Det eneste du skal bekymre dig om, er at more dig sammen med dine gæster ...

Videoklip

Anmeldelser ( | af DJ Simon Start: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Anden gang jeg oplever DJ Simon Start spille til 2 forskellige arrangementer. Booker ham helt sikkert til endnu et arrangement. Kan klart anbefales!!

Anmeldt af Birgitte Jørgensen d. 15. december 2019
5
1
5

Super Simon! reception + bryllups fest.

Fantastisk behagelig person, man føler virkelig Simon's passion for musik og god lyd - Han havde et godt overblik og vidste præcis hvad der skulle til at få samtlige gæster af 3 generationer på gulvet. Vi havde fornøjelsen af Simon både til reception og igen samme aften til festen. Tusind tak til Simon Start! Jeg håber du kan være med til de næste fester vi kommer til at holde :)

Anmeldt af Steffen German d. 30. april 2019

Kontakt DJ Simon Start

Kontakt DJ Simon Start via formularen her, så vil DJ Simon Start vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.