Mejse DeLux

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Mejse DeLux

Prisniveau

Kr. 6.500 - 9.000

Hjemby

Varighed

Dansemusik op til 3 timer / Overtid kan aftales

Profil

Mejse DeLux er en helt igennem professionel duo, der har spillet sammen siden 1998.
Repertoiret består af en god gang varieret og svingende dansemusik fra både ind og udland og henvender sig derfor til et aldersmæssigt meget bredt publikum.
Der henvises til deres mange gode anmeldelser.
Vil I være sikker på en god, festlig og svingende musikalsk oplevelse, kontakte I bare Mejse DeLux.

Vores repertoire, som består af kendte og svingende pop og rockhits, fra både ind og udland, fra de sidste 5 årtier, bliver skruet sådan sammen, at det netop rammer den lidt brede aldersgruppe, som vi som regel spiller for.
Vi spiller til næsten alle former arrangementer, som f.eks. Privatfester - Firmafester - Byfester - Havnefester - Markedsfester - Receptioner mv.
Vil I være sikker på en herlig musikalsk aften, med masser af god og svingende dansemusik, skal I bare engagere "Mejse DeLux"!

LÆS VENLIGST VORES ANMELDELSER !!

Kenneth Jensen
Festtype: Bryllup
Dato: Maj 14. 2016

Duet'n og Mejse spillede til vores bryllup den 14 /5 i Tirslund Forsamlingshus. Super godt musik, stille og roligt til maden og fuld gang i den senere, hvor dansegulvet bugnede. Det bliver helt klart forsøgt at få dem til vores næste fest.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hanne
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Maj 07. 2016

Vi har netop haft fornøjelsen af Duet’n & Mejse til vor sølvbryllupsfest den 7.5.2016 på Kongebrogaarden, Middelfart. De kom i god tid og stillede anlægget op, spillede dæmpet musik og tilpassede sig fornemt diverse indslag fra gæsterne under middagen. Da Mejse tilsluttede sig senere og gav den max. gas, blev der i den grad fyldt op på dansegulvet. Sikke en fantastisk stemme. De var i den grad med til at gøre vor sølvbryllupsfest uforglemmelig, og vi kan anbefale dem på det varmeste. Vil helt sikkert booke dem igen. Hanne Christensen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Peder Bloch-Larsen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Marts 23. 2016

Super aften.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Niels Pedersen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Februar 20. 2016

Helt fantastiske og professionelle.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lars P Henriksen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Januar 23. 2016

Her mødte vi et ualmindeligt velforberedt band, opstilling og plan for aftenens arrangement var på plads og en meget professionel adfærd gjorde mig som arrangør helt tryg. Under middagen kunne mine gæster nyde en helt fantastisk og afdæmpet musik og flere gæster gav uopfordret udtryk for den gode stemning duoen præsenterede. Efter kaffen gav de den gas på den rigtig gode måde og med Mejses stemme løftede de tilsammen stemningen ud over, hvad der kan forventes, alle gæster var begejstrede og jeg kan varmt anbefale enhver, at arrangere DUET`N & MEJSE til den næste fest. Med venlig hilsen og tak for en fantastisk oplevelse Lars P. Henriksen Ejendomsmægler i Kolding.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Randi Langgaard
Sølvbryllup
August 29 2015

Duet'n & Mejse kan vi kun sige SUPER til. De leverede en super musikoplevelse til både os men også vores gæster ved vores sølvbryllupsfest, som blev holdt i Sønderup i Himmerland. Vi er så tilfredse. Musikken under middagen blev spillet i fin højde, så der fortsat var mulighed for at snakke ved bordene. Da dansen startede kom Mejse på, og så blev der givet maks. gas, og sjældent har vi set så mange på dansegulvet. Fint repertoire som var fantastisk bredt. Alt i alt en super oplevelse og vores gæster har også givet mange roser til musikken. Skal vi have musik igen til fest, vil vi klart ønske Duet'n & Mejse igen. De kan kun varmt anbefales.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Michael Frederiksen
Kobberbryllup
August 01 2015

Super godt band - der bare får folk på dansegulvet fra første sang til slut. Jeg kan stærkt anbefale Duet'n og Mejse, hvis du skal have en fest hvor der er danseglade gæster med. Med venlig hilsen Michael

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

MARIANNE SKIPPER
Sølvbryllup, den 13. juni 2015

Duet'n og Mejse leverede et meget professionelt musik program til vores sølvbryllup, de kom tidligt og stillede op. Der var hyggeligt stille musik under spisningen og en super god stemning og masser af gæster på dansegulvet hele tiden. De spillede i lange sæt med korte pauser. Et tip til den store fest er at lade musikken spise under desserten, så er man klar til at danse hurtigere. De spillede meget varieret blød rock og popmusik fra flere årtier. Mvh. Bjarne og Marianne

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

KIM NEUBERT
Festtype: Sølvbryllup
Dato: April 11. 2015

Det var en rigtig dejlig oplevelse at have jer til vores sølvbryllup. Jeres positive sind, kommentarer, tilstedeværelse og musiske kunnen var helt i top. Og så synger Mejse vidunderlig, et helt perfekt match til Duet'n. Vi er meget glade for vi valgte jer til vores sølvbryllup den 11. April 2015. Kærlig Hilsen Susanne og Kim Neubert

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

EVA
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: January 31. 2015

Duetten og Mejse var i høj grad en medvirkende faktor til at min fest gik så godt. De spiller super godt og har nogle fantastiske stemmer. De levede virkelig op til mine forventninger. De kom ca. en times tid før og stillede diskret deres udstyr op. De var gode til at afpasse musikken efter gæsterne, og dansegulvet var stort set fyldt hele tiden. Varmeste anbefalinger til de tre. :-)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Pernille og Kim Rasmussen
Email: Pellemor15@hotmail.com

Kommentar: Intet mindre en fantastisk dansemusik..!
Duet’n og Mejse stod for musikken til vores kobberbryllup d. 6/12 2014 😃 under spisningen var musikken tilpas afdæmpet, tilpas til at snakken fint kunne gå blandt gæsterne ved bordene. Efterfølgende spillede trioen op til dans med Mejse i forgrunden - og jeg skal love for der kom gang i den på dansegulvet, de glade gæster fik rigtig rørt danseskoene 😊 musikken var lige som vi havde ønsket os, så kan varmt anbefale Duet’n og Mejse til jeres næste fest.
Venlig hilsen
Pernille og Kim
Rasmussen
Skrevet: 17-12-2014

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg, d. 5. december 2014

Super flot indsats
Vi vælger at give 5 ud af 5 stjerner for en meget flot indsats i forbindelse med vores julefrokost.
Musikken kunne ikke leveres bedre idet vi fik en meget flot oplevelse med en masse god musik med tilhørende kanon flotte sangstemmer.
Vi henter meget gerne vores musik på Fyn igen til vores næste arrangement idet den ikke findes bedre i Jylland :-)
SÅ en MEGET stor tak til Duet´n & Mejse for at I tog turen - vi ses :-)

De bedste hilsner fra
Sport & Event Center Jebjerg
Jan D. Andersen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Karen og Kenneth Hynkemejer d. 2. december 2014

Simpelthen fantastisk
Ikke et sekund har vi været i tvivl om at Duet'n og Mejse skulle spille til vores kobberbryllup. Vi har hørt meget godt om dem, selv oplevet dem til en kæmpe julefrokost - og vi blev ikke skuffede.
Vi har to piger på 11 og 13 år, der gerne ville synge for os. Og dette var Duet'n og Mejse naturligvis også behjælpelige med. Fra start til slut har det været et rigtig dejligt og fint samarbejde. Både op til festen, hvor vi pludselig blev i tvivl om der skulle være lidt ændringer, under festen, hvor vi fik det præcis som vi ville have det - og efter festen.
Under festen var der fantastisk stemning. Der var lige tilpas høj musik, velkendte sange, der blev spillet fint til medbragte sange, og i det hele taget var musikken det der var med til at skabe lige præcis den uformelle stemning som der skulle til for at lave VORES fest.
Der var fint samarbejde med toastmaster og tjenere, samt køkken.
Efter maden - som trak ud, så vi først kom til at danse kl. 01.... Købte vi os nogen ekstra timer, og sikke timer. Dans, dans og dans. Masser af festglade mennesker, der blev trukket ud på gulvet af den gode musik og Mejses fantastiske stemme. Musik der tiltaler alle aldersklasser, gang i den og bare fantastisk.
Vi kan kun anbefale Duet'n og Mejse til festen. - og vi glæder os allerede til sølvbrylluppet.....

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Maren Jensen d. 25. november 2014
Suveræn optræden
Varme hilsner fra festdeltagerne :-)
1.Ikke mindre end fantastiske og helt suveræne 
2.En hilsen fra mig, de var super gode - meget varieret så der var noget for alle!
Super god/ gode sangere!
3. I sang fantastisk og med et repertoire, hvor alle kunne være med – både på ”syng med” men også på dansegulvet.
4. Tak for sidst, det var en fantastisk fest og de musikere var bare gode, så dem kan vi godt bruge igen – gode sange som vi alle kender og kan synge med på og de kunne få os på dansegulvet skønt- så mange roser her fra til musikerne.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Bjarne Andersen d. 15. oktober 2014
Fantastisk musik
Fin afstemt musik under spisning og rigtig god dansemusik.
De bedste hits som var rigtig godt spillet og sunget.
Der blev danset fra start til slut af alle aldre.
Kan anbefales på det varmeste.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Lisbet Guldholt d. 29. september 2014
Super
God musik under spisningen og dansegulvet var flittigt brugt efter maden.
Musikken var rytmisk og dejlig at danse til.
Kommunikation under bestilling og aftale var nem og lige til.
Kan varmt anbefale Duet'n & Mejse.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Anmeldt af Berit Pedersen d. 22. sep. 2014

Duet’en og Mejse spillede til vores sølvbryllup. De spillede dejlig varieret musik hele aftenen, og under middagen, var det nemt at snakke sammen.
De var gode til at fornemme hvad der skulle til. Efter middagen gav det dejligt liv at Mejse tog styringen . Hun synger dejligt, og hele repertoiret var en dejlig blanding, så der var noget for enhver smag, og det lokkede rigtig mange på dansegulvet.
Vi havde en skøn fest, og vi inviterer gerne Duet’en og Mejse med igen, de havde også en stor del af æren.

mvh
Berit og Kjeld Pedersen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

DORTE
Festtype: Sølvbryllup
Dato: August 30 2014

Duet'n & Mejse spillede til vores sølvbryllup, det gjorde de til UG. stille hygge musik til maden 😊 så man stadig kunne snakke sammen. Mejse ankom og hun "pynter" fantastisk på de to herre 😄😄😄 Tak for dejlig musik til en skøn fest 😊 Sølvbrudeparet.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Anmeldt af John Pedersen d. 7. august 2014
Forrygende dejlig dansemusik
En 65 års fødselsdag i 30 graders varme - dansegulvet fyldt hele aftenen.
Dejligt orkester - kan "varmt" anbefales.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

WINNIE ESBENSEN
Festtype: Anden fest
Dato: June 27 2014

Duet'n & Mejse er en fantastisk gruppe med et sort udvalg af musik. Vi var en blandet flok og derfor fik de brug for hele sortimentet, hvilket de formåede at blande på en god måde så alle blev tilgodeset. Vi glæder os til fremad rettet at bruge dem igen og få dem indkørt som vores faste musik til div. fester på vores skole.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

RICHARD THOMSEN
Festtype: Sølvbryllup
Dato: May 09 2014

Trioen mødte velforberedte og var klar til tiden og førte programmet sikkert gennem aftenen med egen god intuition. Musikken var god, en rigtig god sangerinde, de ramte genren rigtig godt. Dansegulvet var i gang hele aftenen - alt i alt en meget vellykket fest. Vi kan varmt anbefale Duet'n & Mejse. Herudover rare og hensynsfulde mennesker.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

SVEND DAHL HANSEN
Festtype: Anden fest
Dato: May 02 2014

Når jeg booker bands til mit Dinner&Dance-koncept, så søger jeg efter bands, der skal kunne lidt ud over det sædvanlige og med et bredt repertoire, da de skal kunne underholde alle fra 20-80 år. Duet'n & Mejse har hele pakken. De har et fantastisk samspil og fed lyd. Mejse synger som en drøm. Og de kan spille alle de fede danske og udenlandske hits fra 5 årtier. Alle mine gæster sang enten med eller var oppe og danse - ung som gammel. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg booker dem til mine arrangementer. De forstår at spille op til fest.....

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Kære John, Torben & Mejse!

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres SUPER FESTLIGE & DANSE GLADE MUSIK & SANG!

Vi vil på det varmeste anbefale jer TIL EN HVER TID.
Hvis I ikke kan få gæsterne på dansegulvet, så er der ingen der kan!
Vi er glade for at sige, at de 2 gange vi har haft fornøjelsen,
Den. 20. sep. 2013 & den. 12. april 2014 til vores fester på Comwell Sorø Storkro, har alle gæster fra 30-70 syntes I var alle tiders!
& et par sjove bemærkninger fra de lidt yngre gæster ” vi troede” at det var sådan noget musik for ældre mennesker, men hovsa  & HVEM siger det skal være kedeligt, at runde de 60 & 70 år i dag?

Med venlig hilsen & God påske.
Mona & Jørgen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Hej John

Vi siger tusinde tak for rigtig god musik hele aftenen, og ja, serveringen kan vi ikke klage over, man manglede over hovedet ikke noget hele aftenen.
Vi har kun fået positive tilbage meldinger, og det er jo dejligt når man vil holde sådan en fest.
Skulle vi gøre det om en anden gang, så har jeg gemt jeres visit kort, og vil gøre brug af jer igen.
Tusinde tak for denne gang, og hils de andre mange gange.

Venlig hilsen
Charlotte Steger
Administrationen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Susanne Fredholm

Kommentar:

Hej
Igen igen en god fest, når musikken er god. Tak for godt humør og alle tiders dansemusik. Vi ses absolut igen. God jul. Hilsen Susanne

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Kurt Drud Jensen

Email: kurt.drud.jensen@privat.dk

Kommentar:

Duetten og Mejse spillede til min og min kones fælles fødselsdag på Glamsbjerg Hotel. Det gjorde de rigtig godt, med stille og dæmpet musik under middagen, men tilgengæld med super fed musik der var til at danse efter, resten af aftenen. Rigtig godt og meget anbefalelsesværdigt til alle aldre.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Inger og Ove

Email: ingerove@webspeed.dk

Kommentar:

Efter at have lyttet til Duetten og Mejses demo på nettet, bookede vi dem til vores Sølvbryllup. Tilpas afdæmpede under spiningen og fuld gang i den under dansen. De overgik fuldstændig vores forventninger. Vi og vores gæster var vilde med dem og der blev spurgt efter mange visit kort, så nu håber vi bare, at vi snart skal høre dem igen. - Vi kan varmt anbefale dem.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: susanne fredholm

Email: susannefredholm@gmail.com

Kommentar:

I gjorde det igen ...Kanon musik og god stemning.Tak for rigtig god og alsidig musik til vores havnefest igen i Troense. Håber på come back :o).På vegne af Troense Bådelaugs gæster og især festudvalget , Susanne

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Helle Stigbjerg Andersen

Email: hstigbjerg@jubii.dk

Kommentar:

Vil sige tak for en fantastisk aften med den bedste musik jeg længe har hørt. Alle gæster var vildt begejstrede. Mejse har den smukkeste stemme. Det var helt sikkert en stor fornøjelse at have jer til at spille. Vi siger mange tak. Vi vil varmt anbefale jer til andre.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Lone Houmøller

Email: lone.houmoeller@hotmail.com

Kommentar:

vi holdt 50 års fødselsdagsfest/bryllupsfest 28 august 2010 med musik af duet'n & Mejse. Det var en fantastisk dag med glade og feststemte gæster. Vores valg af musik var bare helt i top, duet'n & Mejse gjorde et fantastisk stykke arbejde. der var rigtig god stemning fra start til slut.Musikken var fantastisk både under spisningen og senere da mejsen gik på og sang til dansen. Alle gæsterne syntes virkelig det var et vildt godt valg af musik, selv alle aldersgrupper, der var med til festen, der blev mange gange spurgt til hvor vi havde fundet dem. Under Musik Event Oddense. Da festen var slut var der meget ros til Duet'n & Mejsen fra mange af gæsterne, de var meget begejstret for musikken både før og under dansen. De varmeste og vildeste anbefalinger herfra. Rigtig mange varme hilsner Lone Houmøller Vestjylland.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o--o-o-

Navn: Pia og Hans Jørgen Nørgaard

Email: Svalevej@post10.tele.dk

Hjemmeside: http://www.Foto-Festfotografen.dk

Kommentar:

Tusind - tusind tak for dejlig musik til vores sølvbryllup på Lille Restrup Hovedgaard, ved Ålestrup, den 4. september 2010. Alle vores gæster nød den dejlige musik, og ikke minds den pragtfulde sangstemme, som Mejse havde. Håber virkelig vi ses en anden god gang.

Mange festlige musikhilsener fra Sølvbrudeparret Pia og Hans Jørgen Nørgaard, Viborg.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Mønsted IF

Email:Kommentar:

tak for en helt kanon aften til vores byfest i Mønsted. I levede helt op til forventningerne og i præsterede endda som ønsket at tilføre Kim Larsen nummeret "Joanna" til jeres repetoire, mange tak for det. Vi har fået mange positive tilbage meldninger efterfølgende fra flere af deltagerene i festen.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Susanne Fredholm

Kommentar:

Hej I 3. Tusinde tak for den gode danse-musik I leverede til vores havnefest i Troense.Vi ses til næste år igen :o)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: helle

Email: hkpicasso@tdcadsl.dk

Kommentar:

Er du så færdig en fest i kan lave selv på en Camping plads i regn ( hasmark)

Tak for en fantastisk oplevelse synd jeg bor i jylland og har svært ved at følge jer.
MVH Helle

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Ella og Erling Nielsen

Email: hagen@stofanet.dk

Kommentar:

Vi vil gerne sige jer mange tak for en fantastisk skøn aften lørdag d.12-6-10 I var med til at gøre vores 2x60 års føsdag til noget rigtig skønt. vi har fået så mange glade tilbage meldinger om jeres gode musik og optræende.Mange hilsner fra Ella og Erling Vejle:):)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Jette & Bo Rasmussen

Email: post@jetteogbo.dk

Kommentar:

Tak for Jeres fantastiske bidrag til vores fest den 22/5. Vi har udelukkende fået positive tilbagemelding fra vore gæster, og alle var glade for Jeres musik. Intet mindre end fantastisk, tusind tak. I var med til at gøre vores fest til noget ganske specielt.
Mvh
Jette & Bo Rasmussen
Udflyttervej 9
Tåsinge
5700 Svendborg

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn : Dorthe Nielsen
Dato : 03.07.10
Arrangement : Bryllup

Absolut tilfreds. Jeg kan virkelig anbefale Duet n´og Mejse, som spillede til vores bryllup. Dem vil jeg meget gerne hyre igen når vi skal have fest næste gang. De synger fantastisk og de var gode til at tilpasse sig så alle var med.
____________________________________________

Navn : Lars Englund
Dato : 07.11.09
Arrangement : Firmafest

Jeg fik kun ros fra alle gæster. sanginder gav virkelig et godt pust til vores fest. Hun sang virkelig godt, og de spillede både moderne og gammelt.
____________________________________________

Navn : Mogens Christensen
Dato : 24.10.09
Arrangement : Fødselsdag

Mine gæster var på dansegulvet hele aftenen, og det var en fantastisk aften, så jeg har bestilt Duet og Mejse igen til nytåraften.
____________________________________________

Navn : Inge Bruun
Dato : 04.09.09
Arrangement : Øvrige

Vi brugte Duet og Mejse til vores kræmmermarked. Der var fyldt dansegulv, og de fik gæsterne godt med.
____________________________________________

Navn : Hasmark camping
Dato : 04.08.09
Arrangement : Bryllup

Vi er meget glade for Duet og Mejse som vi bruger tit. De er gode til at indordne sig efter vores publikum. Vi bruger dem både på Bøsøre og Hasmark Camping plads.
____________________________________________

Navn : Jan Hansen
Dato : 01.08.09
Arrangement : Øvrige

De vendte vores vores byfest, som ellers var ved at miste deltagere. Mejse synger bare fantastisk. Vi kan varmt anbefale dem til alle der skal holde fest.
____________________________________________

Navn : Jette Christiansen
Dato : 25.07.09
Arrangement : Fødselsdag

Alle vores gæster dansede meget. De skal have stor ros for kun at holde en kort pause. Jeg følte virkelig jeg fik noget for pengene.
____________________________________________

Navn : Laif Lundebæk
Dato : 04.07.09
Arrangement : Fødselsdag

Jeg er blevet inviteret ud og høre hele bandet i vindinge hallen back stage. Min fest forløb ud over alt forventning. Sangerinden synger utrolig godt og ligner en million.
____________________________________________

Navn : Sussi Nielsen
Dato : 16.06.09
Arrangement : Øvrige

Vi var utrolig tilfredse. De kunne spillede alt hvad vi spurgte efter, og havde en utrolig udstråling på scenen.

Musikafspiller

 1. 00:00 Raballerstræde
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aec60d2076c5a10291c871194fa2fce2a016e148/mp3_Raballerstr_de__Small_.mp3?5729362
 2. 00:00 Sacrifice
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWNQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--89d58b6eea589fd109cf9a7586f9d416a9b9b4d5/mp3_Sacrifice__Small_.mp3?5729362
 3. 00:00 When You're Gone
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVlQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--daf19716eceff767b9f84327063d887df08ffdd7/mp3_When_You_re_Gone__Small_.mp3?5729362
 4. 00:00 Unchain My Heart
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVVQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b36ff6dd69f2f4a75b4aff0dbdc4d57a52a72805/mp3_Unchain_My_Heart__Small_.mp3?5729362
 5. 00:00 Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVFQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--6ba7bda57366139dfa988e236c270695fb81f670/mp3_Hvor_L_nge_Vil_Du_Ydmyge_Dig__Small_.mp3?5729362
 6. 00:00 No Matter What
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdU1QIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f757b8d5b65652d787b86c6f45811f219a70298e/mp3_No_Matter_What__Small_.mp3?5729362
 7. 00:00 Magi I Luften
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdUlQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--136f3e9fdb6022e8f7eb608f2932ea692859853a/mp3_Magi_I_Luften__Small_.mp3?5729362
 8. 00:00 Dance The Night Away
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdUVQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b6d66f5c4e6312eb2a8cd7713401d6fd0b30d97d/mp3_Dans_The_Night_Away__Small_.mp3?5729362
 9. 00:00 Er Der Nogen I Himlen
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdUFQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8993585dc80c3a54d913cf01e172ef8d101b46cb/mp3_Er_Der_Nogen_I_Himlen__Small_.mp3?5729362
 10. 00:00 Teach Your Children
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdDhQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1f762d454e3a8d3904e6b3ba60eab4569b482b28/mp3_Teach_Your_Children__Small_.mp3?5729362
 11. 00:00 Chrazy Little Thing Call Love
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdDRQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2dfab37a8c656fa470070d98aca2edb41e79c092/mp3_Chrazy_Little_Thing_Call_Love__Small_.mp3?5729362
 12. 00:00 Africa
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdDBQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--42c0f9581a4b1ef8e11fe6da7e868d7d0929a43b/mp3_Africa__Small_.mp3?5729362
 13. 00:00 I'm Outta Love
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdHdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--88e5971200f51f9e364e0500ae6d926eb418e8dd/mp3_I_m_Outta_Love__Small_.mp3?5729362
 14. 00:00 Proud Mary
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdHNQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5f3e8c1db544c49e65edc5005759759c02bac224/mp3_Proud_Mary__Small_.mp3?5729362
 15. 00:00 Shallow
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdG9QIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f2c0cd998bfd04590c71f90e89379552fba5e42f/mp3_Shallow__Small_.mp3?5729362
 16. 00:00 For Evigt
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdGtQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2e3205137208fb01a50bf93a68b3989a0b7011c1/mp3_For_Evigt__Small_.mp3?5729362
 17. 00:00 Mercy
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdGdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4f6986e5b1e81249ad2ec03957c55656fe36c1e4/mp3_Mercy__Small_.mp3?5729362
 18. 00:00 Tequila Sunrise
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdGNQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f3912ba9c6a710239796d86e7b256b5414b40174/mp3_Tequila_Sunrise__Small_.mp3?5729362
 19. 00:00 Man! I Feel Like A Woman
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFlQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--203d1e75cc7c829bc4becaec14a73ed9de69fc1a/mp3_Man__I_Feel_Like_A_Woman__Small_.mp3?5729362
 20. 00:00 How Long
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFVQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--665d8a540f187acf5a5dcd3df7713d1fe7d78f44/mp3_How_Long__Small_.mp3?5729362
 21. 00:00 Stumblin' In
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFFQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--62be6a11e024446d375ef080c652472780910b0d/mp3_Stumblin__In__Small_.mp3?5729362
 22. 00:00 Bad Moon Rising
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdE1QIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--02539567cb8e43fb87f06838597b0a530fc22701/mp3_Bad_Moon_Rising__Small_.mp3?5729362
 23. 00:00 Mama Mia
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdElQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--15c3ba75abd920e4624c5d8d6fdd353d4d77b179/mp3_Mama_Mia__Small_.mp3?5729362

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mejse DeLux: 4,8 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik

Super god sang og musik som hurtigt satte gang i festen.
De spillede alle klassikerne.

Anmeldt af Tina Larsen d. 9. juli 2022
5
1
5

Orkesteret der leverer varen

Duet’n & Mejse, spillede til vores sølvbryllup torsdag d. 16 maj . Og jeg skal love for de leverede varen, dejlig afdæmpet musik under middagen. Da der blev spillet op til dans kom Mejse til og så gav de den fuld gas. Vi kan varmt anbefale dem.

Anmeldt af Susanne Hvidsten d. 19. maj 2019

Kontakt Mejse DeLux

Kontakt Mejse DeLux via formularen her, så vil Mejse DeLux vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.