Book ensemble i Jylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Book ensemble i Jylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere, der er på jagt efter ideel musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble i Jylland, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...