Revivalband

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Revivalband

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. op til 2 gange 45 min.

Profil

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper som Eagles, Beatles, Toto, Chicago osv.. Vi vælger melodier ud fra at kunne lave et musikalsk underholdende indslag, hvor kvaliteten er i top, og hvor det er "guf for øregangen" at lytte til. Et indslag med Revivalband er f. eks. 2 x 45 minutter i løbet af festen, på cafeen, til byfesten eller på torvet eller campingpladsen en dejlig sommerdag.

Læs mere...

Mere om Revivalband

Om Revivalband.
Det specielle ved os er. at vi alle i en periode været en del af orkestret Performers siden det startede i 1966.

Mogens Bredal – bassist - med fra starten i 1966 til 1968
Cai Jensen – guitarist - med fra 1974 til 1976
John Voigt – trommer - med fra 1977
Mogens Mogensen – bas og efterfølgende guitar - med fra 1973 – 2014
Ole Carstens – keyboard - med fra starten i 1966

I slutningen af 2019 fandt vi sammen igen på ren hobbyplan, hvor vi begyndte at hygge os i private rammer med sang og musik, som vi kan lide. Der blev lagt vægt på flerstemmig sang og gedigent guitarspil i halvakustiske udgaver krydret med keyboard, bas og percussion (Cajon).

Et musikalsk indslag med Revivalband er en intimkoncert fra 30 minutter til 2 * 45 minutters varighed, og da det er en ren hobbyvirksomhed, vil vores honorar ikke være afskrækkende. Find yderligere information, film-og lydklip på nettet. Søg på Revivalband.dk.

Kontakt Revivalband

Kontakt Revivalband via formularen her, så vil Revivalband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.