Etik og moral i Nordjylland

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man finder alle betydelige typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere som leder perfekt musik og underholdning kun behøver at lede ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og gode idéer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...