Etik og moral i Sønderjylland

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Det store udvalg dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...