Fiona Andersen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Fiona Andersen har arbejdet med sundhed i over 30 år som underviser og behandler.
Ud fra viden og erfaring som psykomotorisk terapeut, coach, mindfulness instruktør, NLP terapeut, og fra meditation, dans og nærvær i naturen, har hun skabt en model for at skabe forandring indefra - EFFEKTIVT.

Hun vil gerne sammen med mange andre starte en revolution inden for sundhedsvæsenet, hvor det kommer til at handle om at skabe forandring effektivt på langt sigt, i stedet for at se hvad der virker hurtigst på kort sigt. Sådan at vi reelt øger sundheden, og ikke bare bekæmper sygdomme. Så vi finder livskræfterne frem fra det, vi alle har i os, og bruger krop, sind og interaktion med andre til gavn og dermed både bliver sundere og vokser som mennesker.

Hvad er EFFEKTIVT, når det handler om sundhed?
Det er, når forandringen sker indefra, i fred og naturlig grokraft, som dem vi er. Når vi skaber forandringer helt inde fra kernen, fra vores væren, opstår der nyt liv. Vi behøver ikke presse os selv mere, end vi selv ønsker.

Kom og hør, hvordan vi kan gøre det, hver for sig og sammen!

Fiona tager udgangspunkt i sin målgruppes virkelighed, og tilrettelægger workshops og foredrag i forhold til jeres ønsker og behov. Hun engagerer deltagerne og giver dem noget at tage med hjem, både til både hjerne, hjerte og krop.

Kontakt Fiona Andersen

Kontakt Fiona Andersen via formularen her, så vil Fiona Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.