Dj Allan Flyverskjul

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Dj Allan Flyverskjul

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

4-8 timer med mulighed for ekstra timer

Profil

Ønsker du en fest hvor der er rift om pladserne på dansegulvet, og der bliver spillet det festmusik som dine gæster ønsker - så er jeg det rette valg. Med 30 års erfaring i at underholde et blandet publikum, kan jeg love at jeg vil gøre din fest til et hit med det helt rigtige festmusik.

Ved at vælge mig som dj til jeres fest får i følgende:

- Dj med 30 års erfaring fra et utal af bryllupper, konfirmationer, familiefester og firmafester!
- 100% hits på dansegulvet og jeg opfylder ønsker fra gæsterne!
- Det festmusik som gæsterne danser til - god til at samle alle generationer på gulvet.
- Sikkerhed for aftalen. Der laves en skriftlig kontrakt!
- Backup dj hvis der skulle opstår sygdom eller lignende!
- Lækkert HK Audio lydanlæg og flot lysshow til dansegulvet.

Mit udgangspunkt er at så mange som muligt skal på dansegulvet, derfor spiller jeg den festmusik som fylder gulvet op - både de nyere kendte hits og de gamle gode klassikere inklusiv danske hits hvis der er stemning for det. Jeg opfylder selvfølgelig også ønsker fra gæsterne og har et meget bredt udvalg af dansemusik for det blandede publikum. Jeg tilbyder også dinnermusik hvor jeg sørger for at de musikalske rammer er i orden under middagen. Jeg tilpasser lydniveauet så det ikke er forstyrrende, sørger for at skrue ned under taler og har de 50 mest benyttede festsange i instrumental versioner - hvis der nu skulle være nogle som havde skrevet en sang:)

Jeg er en seriøs og professionel partner, og ved at vælge mig behøver I ikke at spekulere på om der er styr på den musikalske del af aftenen. Det er vigtigt for mig, at "mine" kunder føler sig trygge - både inden festen og på selve dagen. Derfor sørger jeg for en skriftlig kontrakt hvor der er tænkt på alt, og endvidere tales vi ved ugen op til så I ved at der er styr på alle tingene:)

Jeg benytter udstyr i professionel kvalitet og anvender top kvalitetshøjtalere fra Tyske HK Audio - som koster det 3 dobbelte af hvad et sæt normale disko højtalere koster. Det er vigtigt for mig, at jeg leverer en førsteklasses lydoplevelse for mine kunder. Lysshowet er enkelt og elegant LED lys, og med til at danne nogle festlige rammer uden at det bliver for vildt.

Nye kunder får jeg primært fra tidligere arrangementer, og derfor gør jeg altid en ekstra indsats for at mine kunder skal være tilfredse.

Ring endelig hvis I har spørgsmål.

Med festlig hilsen

Dj Allan Flyverskjul & Bryllupsdisko


Om firmaet: Allan Flyverskjul & Mobildiskotek har eksisteret siden 1985 og beskæftiger sig udelukkende med festmusik og fyldte dansegulve til alverdens fester. Som dj har jeg udover de mobile jobs også arbejdet som club dj i mange år hos Europaz International Dj Booking Agency og været medlem af den eksklusive dj promotion club DiscoMixClub(DMC). I nyere tid er der leveret diskotek til et utal af firmafester og selvfølgelig alverdens privat fester – og det er sågar blevet til TV optræden på TV3 i deres program “4 Bryllupper” hvor vi fik flotte ord med på vejen af dommerne. Vi benytter eget udstyr og tilbud fra os er derfor alt inklusiv.

Kontakt Dj Allan Flyverskjul

Kontakt Dj Allan Flyverskjul via formularen her, så vil Dj Allan Flyverskjul vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.