FOLKETs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 87 dage

FOLKETs

Prisniveau

Kr. 3.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

Alt mellem et par numre som duo, til dinner og tre timers dans.

Profil

FOLKETs findes i forskellige figurer og formater, men er først og fremmest et ungt, energisk og professionelt danseorkester - velspillet og velegnet til enhver lejlighed. Vi har et bredt repetoire, der spænder fra de danske 80’ere til Ugens Uundgåelige og vi håber på, at danse med jer derude!

FOLKETs findes både som duo, der leverer sanggaver til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage mv., spiller til spisning eller udgør lydtapetet på din café. Derudover - og det er dét, vi har mest travlt med - er vi et fuldvoksent danseorkester, der er et livligt, erfarent og velspillende indspark til ethvert dansegulv.

Vi har en bred smag, men har overvejende prioriteret at spille den danske og udenlandske populærmusik - fra 80’ernes Thomas Helmig, ABBA, og Whitney Houston til i dags Rasmus Seebach, Johnny Deluxe og Andreas Odbjerg og mange, mange flere.

Vi har alle rødder i miljøet i Esbjerg og studerer på Syddansk Musikkonservatorium. Vi er besat som følgende:

Sanger: Rebecca Astrup Hansen
Trommer: Alfred Storm Laursen
Bas: Mads Noe Andersen
Guitar: Esben Lyngsø
Keys: Nicolaj Aamand Holm

Vi glæder os altid til at danse med jer!

Find os også på Facebook eller via https://folketsband.dk

Kontakt FOLKETs

Kontakt FOLKETs via formularen her, så vil FOLKETs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.