Foredragsholdere i nærheden af Ballerup med foredrag om forfatterskab

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder fuldendt underholdning og musik kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...