Foredragsholdere tæt på Give med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer som søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få idéer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...