Foredragsholdere nær Gørlev med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle relevante former for underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere, der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også gode muligheder for inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...