Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der søger efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...